CLEMENTE JOSÉ
LÓPEZ BOTE
Catedrático de universidad
J.M.
Carmona
Publicacións nas que colabora con J.M. Carmona (9)
2019
-
Fat accumulation, fatty acids and melting point changes in broiler chick abdominal fat as affected by time of dietary fat feeding and slaughter age
British Poultry Science, Vol. 60, Núm. 3, pp. 219-228
2010
-
Bestimmung des fettsäuremusters, des oxidationsgrades und der rheologischen eigenschaften im fett und brustmuskel von broilern in abhängigkeit von der dauer der fütterung einer mit linolsäure angereicherten ration
Archiv fur Geflugelkunde, Vol. 74, Núm. 2, pp. 133-140
2008
-
Effect of the administration time of dietary sunflower oil on fatty acid profile and quality characteristics in chicken fat and breast muscle
Archiv fur Geflugelkunde, Vol. 72, Núm. 1, pp. 25-34
2006
-
Effect of dietary fat on fatty acid composition and fat and meat texture properties in broiler
Archiv fur Geflugelkunde, Vol. 70, Núm. 4, pp. 174-180
2002
-
Quantitative effect of dietary fatty acids on fatty acid composition and fat firmness in broilers
Archiv fur Geflugelkunde, Vol. 66, Núm. 5, pp. 211-215
2000
-
Efecto de la alimentación sobre la consistencia de la grasa en el cerdo.
Nuestra cabaña, Núm. 296, pp. 46-53
-
Effect of the inclusion time of dietary saturated and unsaturated fats before slaughter on the accumulation and composition of abdominal fat in female broiler chickens
Poultry Science, Vol. 79, Núm. 9, pp. 1320-1325
1999
-
Dietary α-tocopheryl acetate supplementation modifies volatile aldehyde and sensory properties of dry-cured hams
Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol. 38, Núm. 1, pp. 137-142
-
Efecto del nivel de incorporación de ácido linoleico en la ración sobre el contenido en ácidos grasos N-3 y N-6 en las membranas celulares del conejo
Acta Veterinaria, Vol. 10, Núm. 10, pp. 89-94