Publicaciones en las que colabora con G. Suárez (10)

2005

  1. "Mycobacterium tuberculosis" subsp. "caprae" subsp. nov.: a taxonomic study of a new member of the "Mycobacterium tuberculosis" complex isolated from goats in Spain

    Libro jubilar: homenaje a Guillermo Suárez ([S.l. : s.n.], [2005] (León : Imprenta Rubín)), pp. 11-26

  2. Biliary excretion as possible origin of "Listeria monocytogenes" in fecal carriers

    Libro jubilar: homenaje a Guillermo Suárez ([S.l. : s.n.], [2005] (León : Imprenta Rubín)), pp. 49-55

  3. Molecular typing by pulsed-field gel electrophoresis of Spanish animal and human "Listeria monocytogenes" isolates

    Libro jubilar: homenaje a Guillermo Suárez ([S.l. : s.n.], [2005] (León : Imprenta Rubín)), pp. 465-472

  4. New methodology for the isolation of "Listeria" microorganisms from heavily contaminated environments

    Libro jubilar: homenaje a Guillermo Suárez ([S.l. : s.n.], [2005] (León : Imprenta Rubín)), pp. 85-89

  5. Production of entrotoxin a by supposedly nonenterotoxigenic "Staphylococcus aureus" strains

    Libro jubilar: homenaje a Guillermo Suárez ([S.l. : s.n.], [2005] (León : Imprenta Rubín)), pp. 199-209

  6. Taxonomic note: a proposal for reviewing the interpretation of the CAMP reaction between "Listeria monocytogenes" and "Rhodococcus equi"

    Libro jubilar: homenaje a Guillermo Suárez ([S.l. : s.n.], [2005] (León : Imprenta Rubín)), pp. 123-128

1994

  1. La patulina como indicador de calidad en productos elaborados con manzanas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 254, pp. 75-80

1992

  1. Determinación de residuos de clembuterol en orina de animales de abasto mediante diálisis difásica

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 233, pp. 25-31

1989

  1. Termorresistencia de Listeria monocytogenes

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 200, pp. 51-53

1985

  1. Estudio de la calidad bacteriológica de la leche procedente de la zona Centro de España

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 165, pp. 13-20