Publikationen, an denen er mitarbeitet JOSÉ FRANCISCO FERNÁNDEZ-GARAYZÁBAL FERNÁNDEZ (17)

2007

  1. Microbiología veterinaria. Laboratorio virtual

    Editorial Complutense, S.A.

1998

  1. Diagnóstico inmunológico por una técnica elisa de un brote de asper-gilosisen ganado ovino

    XXIII Jornadas Científicas de la Sociedad Españolade Ovinotecnia y Caprinotecnia

1992

  1. Principales enfermedades infecciosas con importancia económica

    Bovinotecnia (Gestora de Estudios e Información), pp. 38-89

1990

  1. Overlay technique for direct detection and identification of haemolytic Listeria on selective plating medium - Comparison of five media

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 191, Núm. 1, pp. 16-19

1988

  1. Behavior of Aflatoxin during the Manufacture, Ripening and Storage of Manchego‐type Cheese

    Journal of Food Science, Vol. 53, Núm. 5, pp. 1373-1388

  2. Experimental aflatoxin production in Manchego‐type cheese

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 64, Núm. 1, pp. 17-26

  3. Experimental aflatoxin production in commercial yoghurt

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 186, Núm. 3, pp. 218-222

  4. Experimental aflatoxin production in home-made yoghurt

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 186, Núm. 4, pp. 323-326

  5. Presence of aflatoxin M1 in commercial ultra-high-temperature-treated milk.

    Applied and environmental microbiology, Vol. 54, Núm. 6, pp. 1622-1623

  6. Serological studies on Listeria grayi and Listeria murrayi

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 64, Núm. 5, pp. 371-378

1986

  1. LISTERIA MONOCYTOGENES DANS LE LAIT PASTEURISE

    Canadian Journal of Microbiology, Vol. 32, Núm. 2, pp. 149-150