Publicaciones (119) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2018

  1. Fatty acid composition and eicosanoid levels (LTE 4 and PGE 2 ) of human milk from normal weight and overweight mothers

    Breastfeeding Medicine, Vol. 13, Núm. 10, pp. 702-710

  2. 1H HR-MAS NMR-based metabolomics analysis for dry-fermented sausage characterization

    Food Chemistry, Vol. 240, pp. 514-523

  3. A multivariate investigation into the relationship between pharmaceutical characteristics and patient preferences of bioequivalent ibuprofen tablets

    Patient Preference and Adherence, Vol. 12, pp. 1927-1935

  4. Absorption and metabolism of yerba mate phenolic compounds in humans

    Food Chemistry, Vol. 240, pp. 1028-1038

  5. Apoyo gubernamental al desarrollo del insecticida hexacloruro de benceno (HCH-666) un "invento español" en la España del primer franquismo. La creación de la compañía Condor, S.A.

    Ciencia y técnica en la universidad: trabajos de historia de las ciencias y de las técnicas

  6. Applying loop-mediated isothermal amplification (LAMP) in the diagnosis of malaria, leishmaniasis and trypanosomiasis as point-of-care tests (POCTs)

    Current Topics in Medicinal Chemistry, Vol. 18, Núm. 16, pp. 1358-1374

  7. Association of plasma and urine viscosity with cardiometabolic risk factors and oxidative status. A pilot study in subjects with abdominal obesity

    PLoS ONE, Vol. 13, Núm. 10

  8. Benito-José Estébanez Mazón (1852-1931): la labor botánica de un farmacéutico rural

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Vol. 84, Núm. 3, pp. 312-320

  9. Bifidobacterial strains shared by mother and child as source of probiotics

    Beneficial Microbes, Vol. 9, Núm. 2, pp. 231-238

  10. Bile-induced promoters for gene expression under gastrointestinal conditions in "Lactobacillus strains"

    Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018

  11. Bioaccesibilidad del contenido total de glucosinolatos intactos en col de Milán

    XXII Jornadas de Nutrición Práctica. XII Congreso Internacional de Nutrición, Alimentación y Dietética

  12. Bioavailability of hydroxycinnamates in an instant green/roasted coffee blend in humans. Identification of novel colonic metabolites

    Food and Function

  13. Biomarkers of oxidative stress derived damage to proteins and DNA in human breast milk

    Analytica Chimica Acta, Vol. 1016, pp. 78-85

  14. Cannabidiol reduces ethanol consumption, motivation and relapse in mice

    Addiction Biology, Vol. 23, Núm. 1, pp. 154-164

  15. Caracterización de cepas persistentes de "Listeria monocytogenes" en industrias de procesado de productos cárnicos

    Nuevas tendencias en microbiología de alimentos: XXI Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, Tarragona 2018

  16. Censo-guía de los laboratorios farmacéuticos activos durante el Franquismo (1936-1975)

    Real Academia Nacional de Farmacia

  17. Censo-guía de los laboratorios farmacéuticos activos durante el franquismo (1936-1975), una aproximación cuantitativa

    Ciencia y técnica en la universidad: trabajos de historia de las ciencias y de las técnicas

  18. Characterization of damage on Listeria innocua surviving to pulsed light: Effect on growth, DNA and proteome

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 284, pp. 63-72

  19. Ciencia y profesión: el farmacéutico en la historia

    Universidad Internacional de Andalucía

  20. Comparativa nutricional de los productos sin gluten

    VI Congreso de la Sociedad Española de Enfermedad Celiaca