Departamento
Farmacia Galénica y Tecnología Alimentaria
Publicacións (60) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
1995
-
'In vitro' availability of propyphenazone suppositories
Acta Technologiae et Legis Medicamenti
-
A selective liquid chromatography assay for the determination of d1-α-tocopherol acetate in plasma samples
Journal of Liquid Chromatography, Vol. 18, Núm. 6, pp. 1251-1264
-
Análisis del comportamiento de detectores físicos y biológicos de la contaminación atmosférica por metales pesados en el área industrial de Madrid
Studia botanica, Núm. 13, pp. 147-150
-
Aplicación de residuo sólido urbano al problema de degradaciónde los suelos: Implicaciones de los procesos de cambio iónico en la mejora estructural
Edafología, Vol. 1, Núm. 1, pp. 17-26
-
Bases para la Real Farmacopea española y el Formulario Nacional
Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 333, pp. 27-28
-
Characterization and dissolution study of oxodipine from solid binary systems
Drug Development and Industrial Pharmacy, Vol. 21, Núm. 3, pp. 301-313
-
Chemical and fatty acid composition of meat from Spanish wild rabbits and hares
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung, Vol. 200, Núm. 3, pp. 182-185
-
Comparison of reversed-phase liquid chromatography with colorimetry for analysis of phenolphthalein preparations
Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Vol. 13, Núm. 9, pp. 1167-1172
-
Crónica legal del medicamento: Los productos cosméticos bajo el control de las comunidades autónomas
Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 337, pp. 29-30
-
Crónica legal del medicamento: Modificaciones en la receta que regula la prestación farmacéutica del Sistema Nacional de Salud
Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 338, pp. 25-26
-
Design and formulation of tablets of a new antineoplastic drug: Amonafide
Drug Development and Industrial Pharmacy, Vol. 21, Núm. 2, pp. 185-197
-
Dietary modification and hen strain dependence of egg yolk lipids
Food Research International, Vol. 28, Núm. 1, pp. 71-76
-
EFECTO DE LA CONGELACION/DESCONGELACION EN ACTIVIDADES ENZIMATICAS DE TEJIDO MUSCULAR DE PESCADO Y MARISCO
Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 61, Núm. 3, pp. 411-420
-
ESTUDIO COMPARATIVO DE DOS FORMULACIONES LAXANTES
Anales de la Real Academia de Farmacia, Vol. 61, Núm. 4, pp. 451-462
-
Effect of different excipients on release characteristics of acetylsalicyclic acid from compressed pellets
Pharmazie, Vol. 50, Núm. 7, pp. 476-478
-
Effect of dissolution profile and (-)-α-bisabolol on the gastrotoxicity of acetylsalicylic acid
Pharmazie, Vol. 50, Núm. 2, pp. 141-143
-
Effect of the addition of pancreatic lipase on the ripening of dry-fermented sausages - Part 1. Microbial, physico-chemical and lipolytic changes
Meat Science, Vol. 40, Núm. 2, pp. 159-170
-
Effect of the addition of pancreatic lipase on the ripening of dry-fermented sausages - Part 2. Free fatty acids, short-chain fatty acids, carbonyls and sensory quality
Meat Science, Vol. 40, Núm. 3, pp. 351-362
-
Effectiveness of modified atmospheres against psychrotrophic pathogenic microorganisms in proteinaceous food
Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 11, Núm. 1, pp. 7-22
-
El Jardín de Migas Calientes de Madrid durante la primera mitad del siglo XVIII
Acta Botanica Malacitana, Núm. 20, pp. 268-269