M. ÁNGELES MONTSERRAT CARBAJAL AZCONA-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (20)

2011

  1. Implicación activa del alumnado en el desarrollo de herramientas para Dietética Aplicada

    VIII Foro sobre Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de capítulos

2008

  1. Oily Fish Increases Iron Bioavailability of a Phytate Rich Meal in Young Iron Deficient Women

    Journal of the American College of Nutrition, Vol. 27, Núm. 1, pp. 96-101

  2. Sodium-bicarbonated mineral water decreases aldosterone levels without affecting urinary excretion of bone minerals

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 59, Núm. 4, pp. 347-355

2003

  1. Nutrition and dietary recommendations for the elderly "Public Health" Working Group of the Spanish Nutrition Society

    Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 18, Núm. 3, pp. 109-137

  2. Nutritional assessment, health markers and lipoprotein profile in postmenopausal women belonging to a closed community

    European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 57, Núm. SUPPL. 1

2001

  1. Activities of daily living in the Spanish elderly. Association with mortality

    Journal of Nutrition, Health and Aging, Vol. 5, Núm. 4, pp. 259-262

  2. Tablas de composición de alimentos

    Pirámide

2000

  1. Body perceptions and slimming attitudes reported by Spanish adolescents

    European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 54, pp. S65-S68

  2. Cereals contribution to the total dietary intake of heavy metals in Madrid, Spain

    Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 13, Núm. 4, pp. 495-503

1997

  1. Influence of the aging process on body composition of the aged: the SENECA study in Spain

    Nutrición hospitalaria : organo oficial de la Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, Vol. 12, Núm. 4, pp. 195-200

1988

  1. ESTADO NUTRITIVO DE UNA POBLACION INFANTIL MARGINAL DE LA COMUNIDAD AUTONOMA DE MADRID, ESPANA

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 38, Núm. 4, pp. 803-814