Artículos (42) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1998

  1. A note on the characterization of a small Celtic pony breed

    Journal of Animal Breeding and Genetics, Vol. 115, Núm. 2, pp. 157-163

  2. Aboveground carbohydrate and nitrogen partitioning in common vetch during seed filling

    Agronomy Journal, Vol. 90, Núm. 1, pp. 97-102

  3. Adaptation to competition by new mutation in clones of Alexandrium minutum

    Evolution, Vol. 52, Núm. 2, pp. 610-613

  4. Alimentación del Cerdo Ibérico y calidad de la producción cárnica

    Anaporc, pp. 50-52

  5. Alimentación práctica de los caballos.

    Profesión veterinaria, Vol. 10, Núm. 42, pp. 12-16

  6. Amplificación y secuenciación de fragmentos de ADN mitocondrial en varias razas caninas

    Archivos de zootecnia, Vol. 47, Núm. 178, pp. 153-155

  7. Animal performance and chemical body composition of lambs fed diets with different protein supplements

    Small Ruminant Research, Vol. 29, Núm. 2, pp. 185-191

  8. Análisis de costes en la producción de leche de vaca

    MG Mundo ganadero, Núm. 100, pp. 44-48

  9. Características instrumentales y sensoriales de la carne de corderos lechales de raza talaverana

    Investigación agraria. Producción y sanidad animales, Vol. 13, Núm. 1, pp. 21-30

  10. Cell division cycle and determination of arrest points in marine dinoflagellates

    Revista de Biologia Marina y Oceanografia, Vol. 33, Núm. 2, pp. 265-275

  11. Control mechanisms of cell proliferation in marine dinoflagellates

    Revista de Biologia Marina y Oceanografia, Vol. 33, Núm. 2, pp. 241-250

  12. Detección de mutaciones: Análisis de la heterogeneidad alélica del gen de la miostatina en diferentes razas bovinas europeas

    Feagas, Núm. 14, pp. 44-47

  13. Dietary acorns provide a source of gamma-tocopherol to pigs raised extensively

    Canadian Journal of Animal Science, Vol. 78, Núm. 3, pp. 441-443

  14. Dietary fish oil and digestible protein modify susceptibility to lipid peroxidation in the muscle of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and sea bass (Dicentrarchus labrax)

    British Journal of Nutrition, Vol. 80, Núm. 3, pp. 281-289

  15. Direct and correlated selection response for litter size and litter weight at birth in the first parity in mice

    Livestock Production Science, Vol. 53, Núm. 3, pp. 217-223

  16. Distribución de la variabilidad genética en poblaciones de Ponis españoles: resultados preliminares

    Archivos de zootecnia, Vol. 47, Núm. 178, pp. 169-174

  17. Efecto de la humedad y de la temperatura sobre la digestibilidad y fraccionamiento nitrogenado de distintos materiales fibrosos tratados con urea

    Investigación agraria. Producción y sanidad animales, Vol. 13, Núm. 1, pp. 145-164

  18. Effect of betaine on fat content in growing lambs

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 73, Núm. 3-4, pp. 329-338

  19. Effect of chicken age on the nutritive value of diets with graded additions of full-fat sunflower seed

    British Poultry Science, Vol. 39, Núm. 4, pp. 530-535

  20. Effect of dietary administration of oil extracts from rosemary and sage on lipid oxidation in broiler meat

    British Poultry Science, Vol. 39, Núm. 2, pp. 235-240