Publicaciones (68) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2013

  1. A practical study on the feasibility of alpha and gamma-tocopherol quantification for distinguishing Iberian pig feeding systems

    Grasas y aceites, Vol. 64, Núm. 2, pp. 138-147

  2. Adaptation of cyanobacteria to anthropogenic and natural stress: The role played for spontaneous mutation

    Stress Biology of Cyanobacteria: Molecular Mechanisms to Cellular Responses (CRC Press), pp. 307-320

  3. Analysis of conservation priorities of Iberoamerican cattle based on autosomal microsatellite markers

    Genetics Selection Evolution, Vol. 45, Núm. 1

  4. Antiviral activity of casein and αs2 casein hydrolysates against the infectious haematopoietic necrosis virus, a rhabdovirus from salmonid fish

    Journal of Fish Diseases, Vol. 36, Núm. 5, pp. 467-481

  5. Association between body and udder morphological traits and dairy performance in Spanish Assaf sheep

    Archiv Tierzucht, Vol. 56, Núm. 1, pp. 430-442

  6. Association of bovine meat quality traits with genes included in the PPARG and PPARGC1A networks

    Meat Science, Vol. 94, Núm. 3, pp. 328-335

  7. Association of genes involved in carcass and meat quality traits in 15 European bovine breeds

    Livestock Science, Vol. 154, Núm. 1-3, pp. 34-44

  8. Conservación de carne de cordero enriquecida en ácidos grasos omega-3 y diferentes antioxidantes: Extracto de aceituna rico en polifenoles y vitamina E

    XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza

  9. Contribution of Doñana wetlands to carbon sequestration.

    PloS one, Vol. 8, Núm. 8

  10. Development and evaluation of a SYBR Green real-time RT-PCR assay for evaluation of cytokine gene expression in horse

    Cytokine, Vol. 61, Núm. 1, pp. 50-53

  11. Different role of COX-2 and angiogenesis in canine inflammatory and non-inflammatory mammary cancer

    Veterinary Journal, Vol. 197, Núm. 2, pp. 427-432

  12. Digestibilidad y respuesta ovárica de conejas reproductoras alimentadas con dietas suplementadas con ácidos grasos poliinsaturados n-3

    XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza

  13. Disentangling Mechanisms Involved in the Adaptation of Photosynthetic Microorganisms to the Extreme Sulphureous Water from Los Baños de Vilo (S Spain)

    Microbial Ecology, Vol. 66, Núm. 4, pp. 742-751

  14. Efecto de la adición de extracto de vino tinto en la estabilidad oxidativa de hamburguesas de cordero

    XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza

  15. Efecto de la edad y el nivel de vitamina e en dietas de pollos broiler sobre la modulación de la respuesta inmune.

    XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza

  16. Efecto de la restricción de vitamina a sobre el metabolismo de ácidos grasos en músculo y grasa de cerdos ibéricos

    XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza

  17. Efecto de la suplementación en la dieta con extracto de vino tinto o con vitamina e en la calidad microbiológica y sensorial de carne de cordero enriquecida en ácidos grasos omega 3

    XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza

  18. Efecto del hidroxitirosol en la estabilidad oxidativa de hamburguesas de cordero enriquecidas en ácidos grasos omega-3

    XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza

  19. Effect of an obesogenic diet during the juvenile period on growth pattern, fatness and metabolic, cardiovascular and reproductive features of swine with obesity/leptin resistance

    Endocrine, Metabolic and Immune Disorders - Drug Targets, Vol. 13, Núm. 2, pp. 143-151

  20. Effect of dietary supplementation with either red wine extract or vitamin E on the volatile profile of lamb meat fed with omega-3 sources

    Meat Science, Vol. 93, Núm. 2, pp. 178-186