Departamento
Producción Animal
Publicaciones (68) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2013
-
A practical study on the feasibility of alpha and gamma-tocopherol quantification for distinguishing Iberian pig feeding systems
Grasas y aceites, Vol. 64, Núm. 2, pp. 138-147
-
Adaptation of cyanobacteria to anthropogenic and natural stress: The role played for spontaneous mutation
Stress Biology of Cyanobacteria: Molecular Mechanisms to Cellular Responses (CRC Press), pp. 307-320
-
Analysis of conservation priorities of Iberoamerican cattle based on autosomal microsatellite markers
Genetics Selection Evolution, Vol. 45, Núm. 1
-
Antiviral activity of casein and αs2 casein hydrolysates against the infectious haematopoietic necrosis virus, a rhabdovirus from salmonid fish
Journal of Fish Diseases, Vol. 36, Núm. 5, pp. 467-481
-
Association between body and udder morphological traits and dairy performance in Spanish Assaf sheep
Archiv Tierzucht, Vol. 56, Núm. 1, pp. 430-442
-
Association of bovine meat quality traits with genes included in the PPARG and PPARGC1A networks
Meat Science, Vol. 94, Núm. 3, pp. 328-335
-
Association of genes involved in carcass and meat quality traits in 15 European bovine breeds
Livestock Science, Vol. 154, Núm. 1-3, pp. 34-44
-
Conservación de carne de cordero enriquecida en ácidos grasos omega-3 y diferentes antioxidantes: Extracto de aceituna rico en polifenoles y vitamina E
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Contribution of Doñana wetlands to carbon sequestration.
PloS one, Vol. 8, Núm. 8
-
Development and evaluation of a SYBR Green real-time RT-PCR assay for evaluation of cytokine gene expression in horse
Cytokine, Vol. 61, Núm. 1, pp. 50-53
-
Different role of COX-2 and angiogenesis in canine inflammatory and non-inflammatory mammary cancer
Veterinary Journal, Vol. 197, Núm. 2, pp. 427-432
-
Digestibilidad y respuesta ovárica de conejas reproductoras alimentadas con dietas suplementadas con ácidos grasos poliinsaturados n-3
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Disentangling Mechanisms Involved in the Adaptation of Photosynthetic Microorganisms to the Extreme Sulphureous Water from Los Baños de Vilo (S Spain)
Microbial Ecology, Vol. 66, Núm. 4, pp. 742-751
-
Efecto de la adición de extracto de vino tinto en la estabilidad oxidativa de hamburguesas de cordero
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Efecto de la edad y el nivel de vitamina e en dietas de pollos broiler sobre la modulación de la respuesta inmune.
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Efecto de la restricción de vitamina a sobre el metabolismo de ácidos grasos en músculo y grasa de cerdos ibéricos
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Efecto de la suplementación en la dieta con extracto de vino tinto o con vitamina e en la calidad microbiológica y sensorial de carne de cordero enriquecida en ácidos grasos omega 3
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Efecto del hidroxitirosol en la estabilidad oxidativa de hamburguesas de cordero enriquecidas en ácidos grasos omega-3
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
Effect of an obesogenic diet during the juvenile period on growth pattern, fatness and metabolic, cardiovascular and reproductive features of swine with obesity/leptin resistance
Endocrine, Metabolic and Immune Disorders - Drug Targets, Vol. 13, Núm. 2, pp. 143-151
-
Effect of dietary supplementation with either red wine extract or vitamin E on the volatile profile of lamb meat fed with omega-3 sources
Meat Science, Vol. 93, Núm. 2, pp. 178-186