Artículos (31) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1999

  1. A multiplex PCR-SSCP test to genotype bovine β-casein alleles A1, A2, A3, B, and C

    Animal Genetics, Vol. 30, Núm. 4, pp. 322-323

  2. A short note on effect of enzyme supplement on the nutritive value of broiler chick diets containing maize, soyabean meal and full-fat sunflower seed

    Animal Feed Science and Technology, Vol. 78, Núm. 1-2, pp. 153-158

  3. Análisis de la estructura genética de cinco razas autóctonas españolas del tronco castaño mediante la utilización de 16 microsatélites

    Feagas, Núm. 15, pp. 28-33

  4. Avian sexing: An optimized protocol using polymerase chain reaction-single-strand conformation polymorphism

    Journal of Veterinary Diagnostic Investigation, Vol. 11, Núm. 3, pp. 297-299

  5. Characterization of morphospecies and strains of Pseudanabaena (Cyanophyceae) from laboratory cultures using antibodies and lectins

    European Journal of Phycology, Vol. 34, Núm. 1, pp. 27-33

  6. Characterization of morphospecies and strains of pseudanabaena (cyanophyceae) from laboratory cultures using antibodies and lectins

    European Journal of Phycology, Vol. 34, Núm. 1, pp. 27-33

  7. Conceptos básicos de márketing

    Canis et felis, Núm. 37, pp. 15-27

  8. Decisiones sobre precios en la clínica veterinaria

    Canis et felis, Núm. 37, pp. 39-52

  9. Degradabilidad rumial de comunidades de matorral de zonas semiáridas del sudeste de España en dos razas ovinas (segureña vs merina)

    Archivos de zootecnia, Vol. 48, Núm. 181, pp. 95-100

  10. Dietary α-tocopheryl acetate supplementation modifies volatile aldehyde and sensory properties of dry-cured hams

    Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol. 38, Núm. 1, pp. 137-142

  11. Editorial

    Canis et felis, Núm. 37, pp. 12-13

  12. Efecto del nivel de incorporación de ácido linoleico en la ración sobre el contenido en ácidos grasos N-3 y N-6 en las membranas celulares del conejo

    Acta Veterinaria, Vol. 10, Núm. 10, pp. 89-94

  13. Effect of fatty acid saturation in broiler diets on abdominal fat and breast muscle fatty acid composition and susceptibility to lipid oxidation

    Poultry Science, Vol. 78, Núm. 3, pp. 378-382

  14. Effets du rapport protéine / énergie des régimes alimentaires chez la truite et le bar en élevage. Perspectives de contrôle nutritionnel des dépôts lipidiques

    Cybium, Vol. 23, Núm. SUPPL. 1, pp. 127-137

  15. Estudio del valor nutritivo de la semilla de girasol entera descascarillada en raciones de pollos broiler y su efecto sobre la concentración de ácidos grasos en la grasa abdominal

    Archivos de zootecnia, Vol. 48, Núm. 183, pp. 249-259

  16. Full-fat sunflower seed as a protein source for broiler chicks

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 79, Núm. 12, pp. 1681-1686

  17. High-resolution, human-bovine comparative mapping based on a closed YAC contig spanning the bovine mh locus

    Mammalian Genome, Vol. 10, Núm. 3, pp. 289-293

  18. Higher lipid accumulation in broilers fed on saturated fats than in those fed on unsaturated fats

    British Poultry Science, Vol. 40, Núm. 1, pp. 95-101

  19. Identificación genética para perros potencialmente peligrosos.

    Profesión veterinaria, Vol. 11, Núm. 43, pp. 10-12

  20. Immunochemical characterization of morphospecies and strains of Prorocentrum (dinophyceae)

    Journal of Experimental Marine Biology and Ecology, Vol. 238, Núm. 2, pp. 293-308