Publikationen (85) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben

2009

  1. A fascinating example of microalgal adaptation to extreme crude oil contamination in a natural spill in Arroyo Minero, Río Negro, Argentina

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 4, pp. 883-900

  2. A fascinating example of microalgal adaptation to extreme crude oil contamination in a natural spill in Arroyo Minero, Río Negro, Argentina

    Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Vol. 75, Núm. 4, pp. 883-889

  3. Animal performance and fatty acid composition of lambs fed with different vegetable oils

    Meat Science, Vol. 83, Núm. 3, pp. 511-516

  4. Antioxidative effect of dietary grape pomace concentrate on lipid oxidation of chilled and long-term frozen stored chicken patties

    Meat Science, Vol. 83, Núm. 3, pp. 528-533

  5. Análisis de algunos aspectos relacionados con la calidad de la canal de terneros de raza avileña-negra ibérica

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009

  6. Aprendiendo del sector vacuno de carne irlandés

    MG Mundo ganadero, Año 20, Núm. 224, pp. 18-24

  7. Are human progestagens among the causes of amphibian extinction?

    Bioscience Hypotheses, Vol. 2, Núm. 3, pp. 186-187

  8. Assessing SNP markers for assigning individuals to cattle populations

    Animal Genetics, Vol. 40, Núm. 1, pp. 18-26

  9. Assessment of inbreeding depression for body measurements in Spanish Purebred (Andalusian) horses

    Livestock Science, Vol. 122, Núm. 2-3, pp. 149-155

  10. Biological differences between in vitro produced bovine embryos and parthenotes

    Reproduction, Vol. 137, Núm. 2, pp. 285-295

  11. Calidad de la carne de vacuno

    Revista complutense de ciencias veterinarias, Vol. 3, Núm. 2, pp. 100-111

  12. Carcass traits and fatty acid composition of subcutaneous, intramuscular and liver fat from iberian pigs fed in confinement only with acorns or a formulated diet

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 15, Núm. 6, pp. 563-569

  13. Changes in testosterone or temperature during the in vitro oocyte culture do not alter the sex ratio of bovine embryos

    Journal of Experimental Zoology Part A: Ecological Genetics and Physiology, Vol. 311, Núm. 6, pp. 448-452

  14. Changes in the fatty acid composition of M. longissimus dorsi of lamb during storage in a high-oxygen modified atmosphere at different levels of dietary vitamin E supplementation

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 1, pp. 140-146

  15. Consideraciones clínicas de la obesidad.

    Argos: Informativo Veterinario, Núm. 105, pp. 34-35

  16. Control y diagnóstico de Trichinella en cacerías.

    Profesión veterinaria, Vol. 16, Núm. 72, pp. 18-23

  17. Detección del receptor de leptina en el ovario de coneja e influencia de la leptina sobre la maduración de los oocitos "in vitro"

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009

  18. Dietary vitamin A concentration alters fatty acid composition in pigs

    Meat Science, Vol. 81, Núm. 2, pp. 295-299

  19. Discovery, characterization and validation of single nucleotide polymorphisms within 206 bovine genes that may be considered as candidate genes for beef production and quality

    Animal Genetics, Vol. 40, Núm. 4, pp. 486-491

  20. Efecto del nivel de ácido linoleico conjugado (CLA) sobre la composición de ácidos grasos del tejido subcutáneo en cerdo blanco

    XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009