Phenotypic and genotypic background underlying variations in fatty acid composition and sensory parameters in European bovine breeds

  1. Sevane, N.
  2. Levéziel, H.
  3. Nute, G.R.
  4. Sañudo, C.
  5. Valentini, A.
  6. Williams, J.
  7. Dunner, S.
  8. Albertí, P.A.
  9. Amarger, V.A.
  10. Delourme, D.
  11. Levéziel, H.L.
  12. Boitard, S.B.
  13. Mangin, B.M.
  14. Cañón, J.C.
  15. Checa, M.L.C.
  16. García, D.G.
  17. Miranda, M.E.M.
  18. Pérez, R.P.
  19. Christensen, M.C.
  20. Ertbjerg, P.E.
  21. Crisá, A.C.
  22. Marchitelli, C.M.
  23. Failla, S.F.
  24. Gigli, S.G.
  25. Hocquette, J.F.H.
  26. Nute, G.N.
  27. Richardson, I.R.
  28. Olleta, J.L.O.
  29. Panea, B.P.
  30. Razzaq, R.
  31. Renand, G.R.
  32. Williams, J.L.W.
  33. Mostrar todos os autores +
Revista:
Journal of Animal Science and Biotechnology

ISSN: 2049-1891 1674-9782

Ano de publicación: 2014

Volume: 5

Número: 1

Tipo: Artigo

DOI: 10.1186/2049-1891-5-20 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor