What's normal? Oligosaccharide concentrations and profiles in milk produced by healthy women vary geographically

  1. McGuire, M.K.
  2. Meehan, C.L.
  3. McGuire, M.A.
  4. Williams, J.E.
  5. Foster, J.
  6. Sellen, D.W.
  7. Kamau-Mbuthia, E.W.
  8. Kamundia, E.W.
  9. Mbugua, S.
  10. Moore, S.E.
  11. Prentice, A.M.
  12. Kvist, L.J.
  13. Otoo, G.E.
  14. Brooker, S.L.
  15. Price, W.J.
  16. Shafii, B.
  17. Placek, C.
  18. Lackey, K.A.
  19. Robertson, B.
  20. Manzano, S.
  21. Ruíz, L.
  22. Rodríguez, J.M.
  23. Pareja, R.G.
  24. Bode, L.
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1938-3207 0002-9165

Año de publicación: 2017

Volumen: 105

Número: 5

Páginas: 1086-1100

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.116.139980 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible