Association between trans fatty acid intake and cardiovascular risk factors in Europe: The TRANSFAIR study

  1. Van De Vijver, L.P.L.
  2. Kardinaal, A.F.M.
  3. Couet, C.
  4. Aro, A.
  5. Kafatos, A.
  6. Steingrimsdottir, L.
  7. Amorim Cruz, J.A.
  8. Moreiras, O.
  9. Becker, W.
  10. Van Amelsvoort, J.M.M.
  11. Vidal-Jessel, S.
  12. Salminen, I.
  13. Moschandreas, J.
  14. Sigfússon, N.
  15. Martins, I.
  16. Carbajal, A.
  17. Ytterfors, A.
  18. Van Poppel, G.
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0954-3007

Año de publicación: 2000

Volumen: 54

Número: 2

Páginas: 126-135

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/SJ.EJCN.1600906 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible