Critical features of an in vitro intestinal absorption model to study the first key aspects underlying food allergen sensitization

  1. Dijk, W.
  2. Villa, C.
  3. Benedé, S.
  4. Vassilopoulou, E.
  5. Mafra, I.
  6. Garrido-Arandia, M.
  7. Martínez Blanco, M.
  8. Bouchaud, G.
  9. Hoppenbrouwers, T.
  10. Bavaro, S.L.
  11. Giblin, L.
  12. Knipping, K.
  13. Castro, A.M.
  14. Delgado, S.
  15. Costa, J.
  16. Bastiaan-Net, S.
Revista:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety

ISSN: 1541-4337

Any de publicació: 2023

Volum: 22

Número: 2

Pàgines: 971-1005

Tipus: Article

DOI: 10.1111/1541-4337.13097 GOOGLE SCHOLAR lock_openAccés obert editor

Objectius de Desenvolupament Sostenible