GASTRONOMIC BOTANY AND MOLECULAR GASTRONOMY

  1. Avalos Garcia, A.
  2. Cifuentes Cuencas, B.
  3. Gomez Garay, A.
  4. Llamas Ramos, J. E.
  5. Martin Calvarro, L.
  6. Martin Gomez, S.
  7. Pala-Paul, J.
  8. Perez Alonso, M. J.
  9. Perez-Urria, E.
  10. Pintos Lopez, B.
  11. Puelles Gallo, M.
  12. Saco, M. D.
Llibre:
2011 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE OF EDUCATION, RESEARCH AND INNOVATION (ICERI)
  1. Torres, IC (coord.)
  2. Chova, LG (coord.)
  3. Martinez, AL (coord.)

ISBN: 978-84-615-3324-4

Any de publicació: 2011

Pàgines: 2631-2637

Congrés: 4th International Conference of Education, Research and Innovation (ICERI)

Tipus: Aportació congrés