La microbiota perinatal y su aplicación en alimentación materno-infantil
PROBILAC
Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición
Madrid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (8)
2023
-
Maternal Diet Determines Milk Microbiome Composition and Offspring Gut Colonization in Wistar Rats
Nutrients, Vol. 15, Núm. 20
2022
2021
-
A novel sprouted oat fermented beverage: Evaluation of safety and health benefits for celiac individuals
Nutrients, Vol. 13, Núm. 8
-
The commensal bacterium Lactiplantibacillus plantarum imprints innate memory-like responses in mononuclear phagocytes
Gut Microbes, Vol. 13, Núm. 1
2013
-
¿existe una relación entre la microbiota intestinal, el consumo de probióticos y la modulación del peso corporal?
Nutricion Hospitalaria, Vol. 28, Núm. SUPPL. 1, pp. 3-12
2012
-
Multifunctional properties of soy milk fermented by enterococcus faecium strains isolated from raw soy milk
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 60, Núm. 41, pp. 10235-10244
2011
-
Phenotypic and genetic evaluations of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from fish and fish products
International Journal of Food Microbiology, Vol. 146, Núm. 2, pp. 212-216
2010
-
Antimicrobial activity of phenolic acids against commensal, probiotic and pathogenic bacteria
Research in Microbiology, Vol. 161, Núm. 5, pp. 372-382