MARTA
MESÍAS GARCÍA
Profesora asociada
José Ángel
Rufián Henares
Publicaciones en las que colabora con José Ángel Rufián Henares (6)
2023
-
Acrylamide bioaccessibility in potato and veggie chips. Impact of in vitro colonic fermentation on the non-bioaccessible fraction
Food Research International, Vol. 164
2017
-
Evaluation of the availability and antioxidant capacity of maillard compounds present in bread crust: Studies in caco-2 cells
Foods, Vol. 6, Núm. 1, pp. 1-14
-
Healthy properties of green and white teas: An update
Food and Function, Vol. 8, Núm. 8, pp. 2650-2662
2011
-
Determination of polyphenols, tocopherols, and antioxidant capacity in virgin argan oil (Argania spinosa, Skeels)
European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 113, Núm. 7, pp. 886-893
2010
-
El nuevo grado en farmacia ¿cubre las necesidades formativas en el ámbito de la nutrición?
Ars pharmaceutica, Vol. 51, Núm. 2, pp. 419-424
-
Perfil del farmacéutico en el ámbito de la nutrición a nivel europeo
Ars pharmaceutica, Vol. 51, Núm. 2, pp. 435-442