Departamento
Farmacia Galénica y Tecnología Alimentaria
Publicaciones (44) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2010
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Blended learning en la profesión farmacéutica: Una nueva forma de aprendizaje
Ars pharmaceutica, Vol. 51, Núm. 3, pp. 319-326
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CX3CR1 is critical for salmonella-induced migration of dendritic cells into the intestinal lumen
Gut Microbes, Vol. 1, Núm. 3, pp. 131-134
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Comparative analysis of carmellose 0.5% versus hyaluronate 0.15% in dry eye: A flow cytometric study
Cornea, Vol. 29, Núm. 2, pp. 167-171
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Compatibility and stability of ternary admixtures of tramadol, haloperidol, and hyoscine N-butyl bromide: Retrospective clinical evaluation
Journal of Palliative Medicine, Vol. 13, Núm. 3, pp. 273-277
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Complete genome sequence of Lactobacillus salivarius CECT 5713, a probiotic strain isolated from human milk and infant feces
Journal of Bacteriology, Vol. 192, Núm. 19, pp. 5266-5267
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Consejo farmacéutico en dermoprotección solar infantil
Farmacéuticos comunitarios, Vol. 2, Núm. 2, pp. 67-73
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Consumo de zumos de frutas en el marco de una alimentación saludable: Documento de Postura del Comité Científico "5 al día"
Actividad dietética, Vol. 14, Núm. 3, pp. 138-143
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Controlled transscleral drug delivery formulations to the eye: Establishing new concepts and paradigms in ocular anti-inflammatory therapeutics and antibacterial prophylaxis
Expert Opinion on Drug Delivery, Vol. 7, Núm. 8, pp. 955-965
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Effective antiproliferative effect of meloxicam on prostate cancer cells: Development of a new controlled release system
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 387, Núm. 1-2, pp. 223-229
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Effects of irradiation on hamburgers enriched with folic acid
Meat Science, Vol. 84, Núm. 3, pp. 437-443
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El gasto de los farmacéuticos
El farmacéutico: profesión y cultura, Núm. 432, pp. 65
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El proceso de absorción del Real Tribunal del Protoalbeitarato por la Escuela de Veterinaria de Madrid (1792-1855)
Asclepio: Revista de historia de la medicina y de la ciencia, Vol. 62, Fasc. 2, pp. 541-578
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El viaje botánico de Pierre Edmond Boissier por el sur de España (1837).
Acta Botanica Malacitana, Núm. 35, pp. 5-21
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Estudio histórico farmacéutico de la villa burgalesa de Arlanzón en la Ruta Jacobea
Boletín de la Institución Fernán González, Núm. 240, pp. 23-32
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Evaluation of some physico-chemical properties of restructured trout and hake mince during cold gelation and chilled storage
Food Chemistry, Vol. 120, Núm. 2, pp. 410-417
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Exploiting Nanotechnologies and TRPV1 Channels to Investigate the Putative Anandamide Membrane Transporter
PLoS ONE, Vol. 5, Núm. 4
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Fast and accurate alternative UV-chemometric method for the determination of chlorophyll A and B in broccoli (Brassica oleracea Italica) and cabbage (Brassica oleracea Sabauda) plants
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 23, Núm. 8, pp. 809-813
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Gelation of fish muscle using microbial transglutaminase and the effect of sodium chloride and ph levels
Journal of Muscle Foods, Vol. 21, Núm. 3, pp. 433-450
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Identification and evaluation of the probiotic potential of lactobacilli isolated from canine milk
Veterinary Journal, Vol. 185, Núm. 2, pp. 193-198
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In vitro effects of caffeic acid upon growth of the fungi Sporisorium scitamineum
Journal of Plant Interactions, Vol. 5, Núm. 3, pp. 233-240