Departamento
Farmacia Galénica y Tecnología Alimentaria
Publicaciones (55) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2003
-
Administración intravítrea de antivíricos: ¿inyecciones o implantes?
Archivos de la Sociedad Española de Oftalmologia, Vol. 78, Núm. 12, pp. 647-649
-
Aspectos fisiológicos y nutritivos del calcio
Alimentación, equipos y tecnología, Año 22, Núm. 181, pp. 64-72
-
Bioavailability and efficacy characteristics of two different oral liquid formulations of albendazole
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 250, Núm. 2, pp. 351-358
-
Bolero del amor amargo
Offarm: farmacia y sociedad, Vol. 22, Núm. 3, pp. 194-195
-
Características sensoriales de productos cárnicos ...caloricos enriquecidos en fibra
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 119, pp. 123-130
-
Changes in selected biochemical and sensory parameters as affected by the superficial inoculation of Penicillium camemberti on dry fermented sausages
International Journal of Food Microbiology, Vol. 85, Núm. 1-2, pp. 111-125
-
Comparative pharmacokinetics and safety of a novel lyophilized amphotericin B lecithin-based oil-water microemulsion and amphotericin B deoxycholate in animal models
Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 52, Núm. 1, pp. 103-109
-
Compatibility of haloperidol and hyoscine-N-butyl bromide in mixtures for subcutaneous infusion to cancer patients in palliative care
Supportive Care in Cancer, Vol. 11, Núm. 2, pp. 107-113
-
Composition of cholesterol and its precursors in ovine milk
Lait, Vol. 83, Núm. 2, pp. 153-160
-
Determinación de la eficacia de los agentes higroscópicos en una emulsión de fase externa acuosa
Industria farmacéutica: Equipos, procesos y tecnología, Núm. 105, pp. 90-102
-
Differentiation of Enterococcus faecium from Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus strains by PCR and dot-blot hybridisation
International Journal of Food Microbiology
-
Drug release kinetics and fronts movement studies from methyl methacrylate (MMA) copolymer matrix tablets: Effect of copolymer type and matrix porosity
Journal of Controlled Release, Vol. 92, Núm. 1-2, pp. 69-82
-
Effect of dietary linseed oil and α-tocopherol on pork tenderloin (Psoas major) muscle
Meat Science, Vol. 65, Núm. 3, pp. 1039-1044
-
Effect of selected yeast strains on the sensory properties of dry fermented sausages
European Food Research and Technology, Vol. 217, Núm. 6, pp. 475-480
-
Effect of two formulations of benzimidazole carbamates on the viability of cysts of Echinococcus granulosus in vivo
Parasite, Vol. 10, Núm. 4, pp. 371-373
-
Effect of γ-sterilization process on PLGA microspheres loaded with insulin-like growth factor - I (IGF-I)
Journal of Biomaterials Applications, Vol. 18, Núm. 2, pp. 95-108
-
El Cubano
Offarm: farmacia y sociedad, Vol. 22, Núm. 6, pp. 186-187
-
El Sistema Nacional de Salud español en el siglo XXI
Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 422, pp. 36-38
-
El Tribunal Constitucional dictó sentencia
Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 424, pp. 30-34
-
El acoso
Offarm: farmacia y sociedad, Vol. 22, Núm. 4, pp. 204-205