Fachbereich
Farmacia Galénica y Tecnología Alimentaria
Publikationen (55) Publikationen, an denen Forscher/innen teilgenommen haben
2007
-
150 años de la Facultad de Ciencias: exposición en el Real Jardín Botánico Alfonso XIII, Universidad Complutense de Madrid, de noviembre 2007 a enero 2008
[Madrid], Universidad Complutense de Madrid, Área de Ciencias Exactas y de la Naturaleza, [2007]
-
A food-grade system for production of pediocin PA-1 in nisin-producing and non-nisin-producing Lactococcus lactis strains: Application to inhibit Listeria growth in a cheese model system
Journal of Food Protection, Vol. 70, Núm. 11, pp. 2512-2517
-
Arrugas
Offarm: farmacia y sociedad, Vol. 26, Núm. 11, pp. 114-115
-
Breaking strength of dry fermented sausages and their correlation with texture profile analysis (TPA) and physico-chemical characteristics
Meat Science, Vol. 77, Núm. 3, pp. 331-338
-
Cesión controlada de fármacos en el segmento posterior: Nuevas tendencias
Archivos de la Sociedad Española de Oftalmologia, Vol. 82, Núm. 1, pp. 3-6
-
Characterization of chitosan thiolation and application to thiol quantification onto nanoparticle surface
International Journal of Pharmaceutics, Vol. 340, Núm. 1-2, pp. 173-181
-
Ciclo Conferencias con otra mirada. Ignacio Martínez de Pisón. Presentación
Eidon: revista de la fundación de ciencias de la salud, Núm. 25, pp. 56-57
-
Colección histórica de instrumentos científicos del Museo de la Farmacia Hispana de la Facultad de Farmacia de Madrid
Fundación Hefame
-
Comparative in vitro study of oesophageal adhesiveness of different commercial formulations containing alendronate
European Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol. 31, Núm. 5, pp. 262-270
-
Compatibility and stability of tramadol and dexamethasone in solution and its use in terminally ill patients
Journal of Clinical Pharmacy and Therapeutics, Vol. 32, Núm. 5, pp. 441-444
-
Cultivation-independent assessment of the bacterial diversity of breast milk among healthy women
Research in Microbiology, Vol. 158, Núm. 1, pp. 31-37
-
Development and in vitro evaluation of a thiomer-based nanoparticulate gene delivery system
Biomaterials, Vol. 28, Núm. 3, pp. 524-531
-
Effect of high-pressure treatments on proteolysis and texture of ewes' raw milk La Serena cheese
International Dairy Journal, Vol. 17, Núm. 12, pp. 1424-1433
-
El papel de la Ciencia: libros de ciencia en la España contemporánea : [Biblioteca Pública de Retiro (Madrid), diciembre 2007-enero 2008]
Universidad Complutense de Madrid
-
En torno a la mentalidad de José Rodríguez Carracido (I)
Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 461, pp. 10-11
-
En torno a la mentalidad de José Rodríguez Carracido (y II)
Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 462, pp. 16-17
-
Enhanced production of pediocin PA-1 in wild nisin- and non-nisin-producing Lactococcus lactis strains of dairy origin
International Dairy Journal, Vol. 17, Núm. 5, pp. 574-577
-
Estudio comparativo de los ácidos grasos e índices nutricionales lipídicos de diferentes salamis comercializados en España
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 380, pp. 109-114
-
Experiencia piloto en tecnología farmacéutica: Análisis de la implementación de una nueva metodología didáctica
Experiencias de implantación de metodologías ECTS en cursos piloto completos: II Jornadas Nacionales de Metodologías ECTS. Badajoz, 19, 20 y 21 de septiembre de 2007 (Servicio de Publicaciones)
-
Fatty acid and volatile compound composition of Italian and Brazilian Milano salami
Sciences des Aliments, Vol. 27, Núm. 3, pp. 234-244