Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Departamento
Universitat de Barcelona
Barcelona, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universitat de Barcelona (12)
2024
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Long-term association between water intake and kidney function in a population at high cardiovascular risk
Journal of Nutrition, Health and Aging, Vol. 28, Núm. 9
2021
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Food-based dietary guidelines around the world: A comparative analysis to update aesan scientific committee dietary recommendations
Nutrients, Vol. 13, Núm. 9
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Role of breakfast and its quality in the health of children and adolescents in Spain
Nutricion Hospitalaria, Vol. 38, Núm. 2, pp. 396-409
2020
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) de revisión y actualización de las Recomendaciones Dietéticas para la población española
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 32, pp. 11-58
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Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre el riesgo asociado al consumo de complementos alimenticios que contienen curcumina como ingrediente
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 32, pp. 85-112
2019
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Palm oil on the edge
Nutrients, Vol. 11, Núm. 9
2018
2014
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Urinary metabolomic fingerprinting after consumption of a probiotic strain in women with mastitis
Pharmacological Research, Vol. 87, pp. 160-165
2010
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Proanthocyanidin metabolites associated with dietary fibre from in vitro colonic fermentation and proanthocyanidin metabolites in human plasma
Molecular Nutrition and Food Research, Vol. 54, Núm. 7, pp. 939-946
2004
2003
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A radiopaque polymeric matrix for acrylic bone cements
Journal of Biomedical Materials Research, Vol. 64, Núm. 1, pp. 44-55
2001
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Fortified foods. Criteria for vitamin supplementation in Spain
Public Health Nutrition, Vol. 4, Núm. 6A, pp. 1331-1334