Departamento
Producción Animal
Publicaciones (35) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2004
-
A novel approach to improve specificity of algal biosensors using wild-type and resistant mutants: An application to detect TNT
Biosensors and Bioelectronics, Vol. 19, Núm. 10, pp. 1319-1323
-
Adaptation of lipid metabolism, tissue composition and flesh quality in gilthead sea bream (Sparus aurata) to the replacement of dietary fish oil by linseed and soyabean oils
British Journal of Nutrition, Vol. 92, Núm. 1, pp. 41-52
-
Análisis preliminar de las secuencias del citocromo B y ARN r12s en dos poblaciones de poni céltico de Asturias
ITEA. Producción animal, Vol. 100, Núm. 3, pp. 212-216
-
Aplicaciones de la Genómica en Veterinaria.
Profesión veterinaria, Vol. 15, Núm. 58, pp. 60-70
-
Carcass and meat quality of light lambs using principal component analysis
Meat Science, Vol. 67, Núm. 4, pp. 595-605
-
Carcass classification in suckling lambs. II. Comparison among subjective carcass classification methods: Fatness scales and conformation scales with 0. 25 point-intervals
Meat Science, Vol. 66, Núm. 1, pp. 135-142
-
Cloning, characterization and comparative analysis of pig plasma apolipoprotein A-IV
Gene, Vol. 325, Núm. 1-2, pp. 157-164
-
Costes de alimentación y fertilidad en vacuno de leche: análisis en función de la estructura y capacidad de la hembra
Ganadería, Núm. 30, pp. 18-21
-
Costes de mamitis en vacuno de leche
ITEA. Producción animal, Vol. 100, Núm. 3, pp. 244-248
-
Descifrando el ADN
Argos: Informativo Veterinario, Núm. 55, pp. 6-8
-
Economic value of female fertility and its relationship with profit in Spanish Dairy Cattle
Journal of Dairy Science, Vol. 87, Núm. 9, pp. 3053-3061
-
Efecto de la alimentación en la composición y características de la grasa
Porci, Núm. 84, pp. 34-59
-
Efecto de la alimentación en la composición y características del magro
Porci, Núm. 84, pp. 60-77
-
Efecto del gen DGAT1 sobre la cantidad y composición de la leche en la raza bovina frisona española
Archivos de zootecnia, Vol. 53, Núm. 203, pp. 293-299
-
Effect of different feeds on meat quality and fatty acid composition of lambs fattened at pasture
Meat Science, Vol. 66, Núm. 2, pp. 457-465
-
Effect of feed on cholesterol concentration and oxidation products development of longissimus dorsi muscle from Iberian pigs
Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol. 43, Núm. 1, pp. 69-83
-
Effects of season and stocking density during transport on live weight and biochemical measurements of stress, dehydration and injury of rabbits at time of slaughter
Animal Science, Vol. 78, Núm. 2, pp. 285-292
-
Extrategias nutritivas para reducir el efecto contaminante de las excreciones del ganado porcino
Porci, Núm. 83, pp. 53-72
-
First isolation and molecular characterization of Ehrlichia canis in Spain
Veterinary Parasitology, Vol. 125, Núm. 3-4, pp. 365-372
-
Genetic relationships and admixture among sheep breeds from Northern Spain assessed using microsatellites
Journal of Animal Science, Vol. 82, Núm. 8, pp. 2246-2252