Publicaciones (51) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2015

  1. Adaptación de "Emiliania huxleyi" a arsénico: la ilusión del mutante esperanzado

    Avances en microbiología

  2. Alternative method for intramuscular fat analysis using common laboratory equipment

    Meat Science, Vol. 103, pp. 24-27

  3. An ST11 clone of Pasteurella multocida, widely spread among farmed rabbits in the Iberian Peninsula, demonstrates respiratory niche association

    Infection, Genetics and Evolution, Vol. 34, pp. 81-87

  4. Animal performance and meat characteristics in steers reared in intensive conditions fed with different vegetable oils

    Animal, Vol. 10, Núm. 3, pp. 520-530

  5. Boar spermatozoa successfully predict mitochondrial modes of toxicity: Implications for drug toxicity testing and the 3R principles

    Toxicology in Vitro, Vol. 29, Núm. 3, pp. 582-591

  6. Characterization of early changes in fetoplacental hemodynamics in a diet-induced rabbit model of IUGR

    Journal of Developmental Origins of Health and Disease, Vol. 6, Núm. 5, pp. 454-461

  7. Comparación del transcriptoma muscular de cerdos ibéricos puros y cruzados con duroc al nacimiento

    XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza

  8. Comparative analysis of muscle transcriptome between pig genotypes identifies genes and regulatory mechanisms associated to growth, Fatness and metabolism

    PLoS ONE, Vol. 10, Núm. 12

  9. Comparison of analytical techniques for the determination of the positional distribution of fatty acids in triacylglycerols. Relationship with pig fat melting point and hardness

    Grasas y aceites, Vol. 66, Núm. 2

  10. Descripción de los parámetros seminales del conejo ibicenco

    XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza

  11. Dietary vitamin A restriction affects adipocyte differentiation and fatty acid composition of intramuscular fat in Iberian pigs

    Meat Science, Vol. 108, pp. 9-16

  12. Efecto de distintas estrategias alimentarias y de sincronización de celo sobre parámetros productivos en conejas reproductoras

    XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza

  13. Efecto de la alimentación con grasa saturada y poliinsaturada sobre la composiciòn láctea de ovejas de pelo en condiciones tròpicales

    XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza

  14. Efecto de la aplicación de residuos ganaderos en la calidad de camelina para su uso en alimentación animal

    Tierras: Agricultura, Núm. 224, pp. 100-107

  15. Efecto de la saturación de la grasa contenida en piensos de gestación y lactación sobre la evolución de la condición corporal de cerdas multíparas bajo condiciones tropicales

    XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza

  16. Efecto de los grados día de ayuno y del hacinamiento previos al sacrificio sobre el contenido estomacal y respuesta de estrés en trucha arcoíris (Oncorhynchus Mykiss)

    XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza

  17. Effect of fatty acid composition and positional distribution within the triglyceride on selected physical properties of dry-cured ham subcutaneous fat

    Meat Science, Vol. 103, pp. 90-95

  18. Effect of micellized natural (D-α-tocopherol) vs. synthetic (DL-α-tocopheryl acetate) vitamin e supplementation given to turkeys on oxidative status and breast meat quality characteristics

    Poultry Science, Vol. 94, Núm. 6, pp. 1259-1269

  19. Effect of sex, dietary glycerol or dietary fat during late fattening, on fatty acid composition and positional distribution of fatty acids within the triglyceride in pigs

    Animal, Vol. 9, Núm. 11, pp. 1904-1911

  20. Effects of dietary fat saturation on fatty acid composition and gene transcription in different tissues of Iberian pigs

    Meat Science, Vol. 102, pp. 59-68