Ciencias de la Información
Facultad
Universidad de Castilla-La Mancha
Ciudad Real, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Castilla-La Mancha (71)
2024
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Diplomacia pública digital para la supervivencia: Estrategia de comunicación taiwanesa en X (Twitter) hacia España
Tiempo devorado: revista de historia actual, Vol. 9, Núm. 1, pp. 69-96
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Food and human health applications of edible mushroom by-products
New Biotechnology, Vol. 81, pp. 43-56
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Verbascum species as a new source of saffron apocarotenoids and molecular tools for the biotechnological production of crocins and picrocrocin
Plant Journal, Vol. 118, Núm. 1, pp. 58-72
2023
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A carotenoid cleavage dioxygenase 4 from Paulownia tomentosa determines visual and aroma signals in flowers
Plant Science, Vol. 329
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Analysis of the Spanish media on Next Generation funds in Spain
International Congress Challenges in EU communication. University of Sevilla
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Crocins-rich tomato extracts showed enhanced protective effects in vitro
Journal of Functional Foods, Vol. 101
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Engineering the production of crocins and picrocrocin in heterologous plant systems
Industrial Crops and Products, Vol. 194
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Epistemología de la investigación teórica en publicidad
Pensamiento, arte y comunicación: la importancia de hacer llegar el mensaje (Dykinson), pp. 707-728
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Imaginarios sobre las mujeres en el medio rural: representaciones periodísticas y voces expertas
Libro de actas. III Congreso Internacional de Afammer. Sección científica “mujer y medio rural” (Dykinson), pp. 55-58
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Impacto de la desinformación en las relaciones públicas: aproximación a la percepción de los profesionales
Estudios sobre el mensaje periodístico, Vol. 29, pp. 843-853
2022
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Chitosan nanoparticles loaded with garlic essential oil: A new alternative to tebuconazole as seed dressing agent
Carbohydrate Polymers, Vol. 277
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DOCTORAL DISSERTATIONS
Journal of Italian Cinema and Media Studies
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Engineering high levels of saffron apocarotenoids in tomato
Horticulture Research, Vol. 9
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Evolution of the public problem of depopulation in Spain: longitudinal analysis of the media agenda
El profesional de la información, Vol. 31, Núm. 5
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Fortification and bioaccessibility of saffron apocarotenoids in potato tubers
Frontiers in Nutrition, Vol. 9
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Metabolic Engineering of Crocin Biosynthesis in Nicotiana Species
Frontiers in Plant Science, Vol. 13
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Subfunctionalization of D27 Isomerase Genes in Saffron
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 23, Núm. 18
2021
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A new glycosyltransferase enzyme from family 91, ugt91p3, is responsible for the final glucosylation step of crocins in saffron (Crocus sativus l.)
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 22, Núm. 16
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Biogenic silver nanoparticles from iris tuberosa as potential preservative in cosmetic products
Molecules, Vol. 26, Núm. 15
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Identification and characterization of apocarotenoid modifiers and carotenogenic enzymes for biosynthesis of crocins in Buddleja davidii flowers
Journal of Experimental Botany, Vol. 72, Núm. 8, pp. 3200-3218