Phenotypic and genotypic background underlying variations in fatty acid composition and sensory parameters in European bovine breeds

  1. Sevane, N.
  2. Levéziel, H.
  3. Nute, G.R.
  4. Sañudo, C.
  5. Valentini, A.
  6. Williams, J.
  7. Dunner, S.
  8. Albertí, P.A.
  9. Amarger, V.A.
  10. Delourme, D.
  11. Levéziel, H.L.
  12. Boitard, S.B.
  13. Mangin, B.M.
  14. Cañón, J.C.
  15. Checa, M.L.C.
  16. García, D.G.
  17. Miranda, M.E.M.
  18. Pérez, R.P.
  19. Christensen, M.C.
  20. Ertbjerg, P.E.
  21. Crisá, A.C.
  22. Marchitelli, C.M.
  23. Failla, S.F.
  24. Gigli, S.G.
  25. Hocquette, J.F.H.
  26. Nute, G.N.
  27. Richardson, I.R.
  28. Olleta, J.L.O.
  29. Panea, B.P.
  30. Razzaq, R.
  31. Renand, G.R.
  32. Williams, J.L.W.
  33. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Journal of Animal Science and Biotechnology

ISSN: 2049-1891 1674-9782

Año de publicación: 2014

Volumen: 5

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.1186/2049-1891-5-20 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor