Critical features of an in vitro intestinal absorption model to study the first key aspects underlying food allergen sensitization

  1. Dijk, W.
  2. Villa, C.
  3. Benedé, S.
  4. Vassilopoulou, E.
  5. Mafra, I.
  6. Garrido-Arandia, M.
  7. Martínez Blanco, M.
  8. Bouchaud, G.
  9. Hoppenbrouwers, T.
  10. Bavaro, S.L.
  11. Giblin, L.
  12. Knipping, K.
  13. Castro, A.M.
  14. Delgado, S.
  15. Costa, J.
  16. Bastiaan-Net, S.
Revista:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety

ISSN: 1541-4337

Año de publicación: 2023

Volumen: 22

Número: 2

Páginas: 971-1005

Tipo: Artículo

DOI: 10.1111/1541-4337.13097 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible