LUIS
GARCÍA DIZ
Investigador hasta 2022
María Magdalena
Martínez Tomé
Publicaciones en las que colabora con María Magdalena Martínez Tomé (8)
2016
-
Haem biosynthesis and antioxidant enzymes in circulating cells of acute intermittent porphyria patients
PLoS ONE, Vol. 11, Núm. 10
2012
-
Assessing nutritional status of acute intermittent porphyria patients
European Journal of Clinical Investigation, Vol. 42, Núm. 9, pp. 943-952
-
Increasing the Applications of Crocus sativus Flowers as Natural Antioxidants
Journal of Food Science, Vol. 77, Núm. 11
2011
-
Assessment of antimicrobial activity of coffee brewed in three different ways from different origins
European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 3, pp. 497-505
2009
-
Antioxidant activity of minimally processed (in modified atmospheres), dehydrated and ready-to-eat vegetables
Food and Chemical Toxicology, Vol. 47, Núm. 8, pp. 2103-2110
-
Influence of cooking methods on antioxidant activity of vegetables
Journal of Food Science, Vol. 74, Núm. 3
-
Innovación docente en los Seminarios de la asignatura de Nutrición en la Diplomatura de Nutrición y Dietética
II Jornadas ID+TIC 2008: actas. [Recurso electrónico]
-
Innovación docente en los seminarios de la asignatura de Nutrición en la Diplomatura de Nutrición y Dietética
II Jornadas ID+TIC 2008: actas. [Recurso electrónico]