Publications (152) ANA ISABEL REY MUÑOZ publications

2021

  1. Cambios en el perfil lipídico de la grasa subcutánea segúnel tipo de pienso en cerdos ibéricos próximosa mantenimiento

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 117, Núm. 3, pp. 247-261

  2. Dietary oleuropein extract supplementation and its combination with α-tocopheryl acetate and selenium modifies the free fatty acid profile of pork and improves its stability

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 101, Núm. 6, pp. 2337-2344

  3. Feeding broiler chickens with grape seed and skin meals to enhance α-and γ-tocopherol content and meat oxidative stability

    Antioxidants, Vol. 10, Núm. 5

  4. Free-range feeding alters fatty acid composition at the sn-2 position of triglycerides and subcutaneous fat physicochemical properties in heavy pigs

    Animals, Vol. 11, Núm. 10

  5. Incorporación de extractos de la hoja de olivo en la dieta y características de calidad de la carne de cerdo

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 295, pp. 58-62

  6. Nutrientes y micronutrientes en las enteropatías crónicas caninas

    Argos: Informativo Veterinario, Núm. 230, pp. 48-49

  7. Short-term spirulina (Spirulina platensis) supplementation and laying hen strain effects on eggs’ lipid profile and stability

    Animals, Vol. 11, Núm. 7

  8. Suplementación de vitamina D en el agua de bebida y calidad de la carne de cerdo

    Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 299, pp. 36-42

  9. Supplementation effect of oleuropein extract combined with betaine, magnesium, and vitamin e on pigs’ performance and meat quality characteristics

    Animals, Vol. 11, Núm. 2, pp. 1-16