IZASKUN
MARTÍN CABREJAS
Profesora ayudante doctora
Pilar
Gaya
Pilar Gaya-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (5)
2017
-
Optimization of reuterin production in cheese by Lactobacillus reuteri
Journal of Food Science and Technology, Vol. 54, Núm. 5, pp. 1346-1349
2016
-
In vitro toxicity of reuterin, a potential food biopreservative
Food and Chemical Toxicology, Vol. 96, pp. 155-159
-
Toxicidad de la reuterina como potencial bioconservante alimentario
Retos y avances en microbiología de los alimentos 2016: XX Congreso Nacional de Microbiología de los Alimentos, León, 14-16 de septiembre de 2016
2015
2014
-
Reuterin and High Hydrostatic Pressure Treatments on the Inactivation of Listeria monocytogenes and Effect on the Characteristics of Cold-Smoked Salmon
Food and Bioprocess Technology, Vol. 7, Núm. 8, pp. 2319-2329