Publicaciones (38) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2001

  1. A stability study of tetracycline and tetracycline cyclodextrins in tablets using a new HPLC method

    Journal of Pharmaceutical and Biomedical Analysis, Vol. 26, Núm. 3, pp. 417-426

  2. Absorción transbucal de fármacos

    Ciencia y Tecnologia Pharmaceutica, Vol. 11, Núm. 2, pp. 65-74

  3. Anti-proliferative effect of two lactic acid bacteria strains of human origin on the growth of a myeloma cell line

    Letters in Applied Microbiology, Vol. 32, Núm. 4, pp. 287-292

  4. Applying a generalized z-value concept to quantify and compare the effect of environmental factors on the growth of Listeria monocytogenes

    Food Microbiology, Vol. 18, Núm. 5, pp. 539-545

  5. Biodegradable microspheres for vitreoretinal drug delivery

    Advanced Drug Delivery Reviews, Vol. 52, Núm. 1, pp. 5-16

  6. Ciencia y creencia en España durante el siglo XIX. La paleontología en el debate sobre el darwinismo

    Llull: Revista de la Sociedad Española de Historia de las Ciencias y de las Técnicas, Vol. 24, Núm. 49, pp. 245-246

  7. Comparative Study of the Dissolution Profiles of a Commercial Theophylline Product after Storage

    Archives of Pharmacal Research, Vol. 24, Núm. 6, pp. 568-571

  8. Control of Listeria monocytogenes by bacteriocins and monitoring of bacteriocin-producing lactic acid bacteria by colony hybridization in semi-hard raw milk cheese

    Journal of Dairy Research, Vol. 68, Núm. 1, pp. 131-137

  9. Correlation of in vitro and in vivo acetaminophen availability from albumin microaggregates oral modified release formulations

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 217, Núm. 1-2, pp. 193-199

  10. Effect of pharmacotechnical design on the in vitro interaction of ketoconazole tablets with non-systemic antacids

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 226, Núm. 1-2, pp. 61-68

  11. Effect of selected mould strains on the sensory properties of dry fermented sausages

    European Food Research and Technology, Vol. 212, Núm. 3, pp. 287-291

  12. El Camino de Santiago: el entorno sanitario del peregrino

    Religión y cultura, Vol. 47, Núm. 217, pp. 307-344

  13. El renacer de la ficología marina española en el último tercio del siglo XIX

    Ingenium: cadernos de história das ciéncias e das técnicas do Grupo Interdisciplinar de Traballo "R.M. Aller" do Seminario de Estudos Galegos, Núm. 7, pp. 153-175

  14. El sistema español de Farmacovigilancia

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 403, pp. 40-41

  15. Fórmulas magistrales: normas de elaboración y control

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 398, pp. 44-46

  16. Gentamicin bone cements: Characterisation and release (in vitro and in vivo assays)

    International Journal of Pharmaceutics, Vol. 217, Núm. 1-2, pp. 57-69

  17. Historia y Ciencia

    Acofar: revista de la distribución farmacéutica cooperativista, Núm. 394, pp. 6-7

  18. Improving bioavailability and anthelmintic activity of albendazole by preparing albendazole-cyclodextrin complexes

    Parasite, Vol. 8, pp. S188-S190

  19. Inhibition of the proliferation of myeloma cells by the meat origin strain Enterococcus faecium CH3

    Meat Science, Vol. 59, Núm. 1, pp. 79-85

  20. Inulin as fat substitute in low fat, dry fermented sausages

    Meat Science, Vol. 57, Núm. 4, pp. 387-393