Département
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Articles (11) Publications auxquelles un chercheur a participé
1988
-
Contenido en elementos minerales en vinos aromatizados: I: Vermuts blancos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 197, pp. 69-71
-
Detection of chicken meat in raw meat mixtures by a sandwich enzyme immunoassay
International Journal of Food Science & Technology, Vol. 23, Núm. 3, pp. 303-310
-
ESTADO NUTRITIVO DE UNA POBLACION INFANTIL MARGINAL DE LA COMUNIDAD AUTONOMA DE MADRID, ESPANA
Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 38, Núm. 4, pp. 803-814
-
Effects of consuming toxic oils and oleoanilides on fat digestibility and adipose tissue composition of rats
Food and Chemical Toxicology, Vol. 26, Núm. 5, pp. 453-457
-
Effects on growth and lipemia of SRBC immunization in protein-energy malnourished rats
Nutrition Reports International, Vol. 37, Núm. 2, pp. 439-447
-
Heat stable proteinase from Pseudomonas fluorescens AH-70: Purification by affinity chromatography on cyclopeptide antibiotics
Journal of Dairy Research, Vol. 55, Núm. 2, pp. 217-226
-
Inducción de hipercolesterolemia en el conejo por dietas semisintéticas. Cambios en la composición de las lipoproteínas de alta densidad
Revista española de Fisiología, Vol. 44, Núm. 1, pp. 45-50
-
Induction of hypercholesterolemia in the rabbit with semisynthetic diets. Changes in the composition of high density lipoproteins
Revista española de fisiología, Vol. 44, Núm. 1, pp. 45-49
-
Lipemia and apolipoproteinemia in a sample of secondary school adolescent smokers
Medical Science Research, Vol. 16, Núm. 6, pp. 265-266
-
Sandwich ELISA for detection of horse meat in raw meat mixtures using antisera to muscle soluble proteins
Meat Science, Vol. 22, Núm. 2, pp. 143-153
-
Subproductos de alcachofa como fuente de fibra alimentaria
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 196, pp. 41-43