Departamento
Nutrición y Ciencia de los Alimentos
Publicacións (79) Publicacións nas que participase algún/ha investigador/a
2007
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A comparative study of iron bioavailability from cocoa supplemented with ferric pyrophosphate or ferrous fumarate in rats
Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 51, Núm. 3, pp. 204-207
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A food-grade system for production of pediocin PA-1 in nisin-producing and non-nisin-producing Lactococcus lactis strains: Application to inhibit Listeria growth in a cheese model system
Journal of Food Protection, Vol. 70, Núm. 11, pp. 2512-2517
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A non-extractable condensed-tannins fiber reduces thermal oxidation in oils at frying temperature
European Journal of Lipid Science and Technology, Vol. 109, Núm. 12, pp. 1218-1225
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A propósito de la sexta edición del Día nacional de la Nutrición: los alimentos Funcionales
Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 27, Núm. 3, pp. 5-6
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Aceite de oliva, clave de vida en la Cuenca Mediterránea
Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Vol. 73, Núm. 3, pp. 653-692
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Aceite de oliva, clave de vida en la Cuenca Mediterránea
Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 3, pp. 653-692
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Acrylic bone cements with bismuth salicylate: Behavior in simulated physiological conditions
Journal of Biomedical Materials Research - Part A, Vol. 80, Núm. 2, pp. 321-332
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Amino acid and nucleotide sequence, adjacent genes, and heterologous expression of hiracin JM79, a sec-dependent bacteriocin produced by Enterococcus hirae DCH5, isolated from Mallard ducks (Anas platyrhynchos)
FEMS Microbiology Letters, Vol. 270, Núm. 2, pp. 227-236
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Antimicrobial and safety aspects, and biotechnological potential of bacteriocinogenic enterococci isolated from mallard ducks (Anas platyrhynchos)
International Journal of Food Microbiology, Vol. 117, Núm. 3, pp. 295-305
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Aplicaciones de los enterococos en los quesos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 384, pp. 67-75
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Application of a polymerase chain reaction to detect adulteration of ovine cheeses with caprine milk
European Food Research and Technology, Vol. 225, Núm. 3-4, pp. 345-349
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Application of an indirect ELISA and a PCR technique for detection of cows' milk in sheep's and goats' milk cheeses
International Dairy Journal, Vol. 17, Núm. 1, pp. 87-93
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Arylesterase activity and antioxidant status depend on PON1-Q192R and PON1-L55M polymorphisms in subjects with increased risk of cardiovascular disease consuming walnut-enriched meat
Journal of Nutrition, Vol. 137, Núm. 7, pp. 1783-1788
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Autentificación de carnes procedentes de aves de caza y de la avicultura alternativa por PCR-RFLP
Revista complutense de ciencias veterinarias, Vol. 1, Núm. 2, pp. 215-225
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Autentificación de ciervo (Cervus elaphus), gamo (Dama dama) y corzo (Capreolus capreolus) mediante una técnica de PCR en tiempo real
Revista complutense de ciencias veterinarias, Vol. 1, Núm. 2, pp. 226-236
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Body fat distribution reference standards in Spanish adolescents: The AVENA Study
International Journal of Obesity, Vol. 31, Núm. 12, pp. 1798-1805
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Breaking strength of dry fermented sausages and their correlation with texture profile analysis (TPA) and physico-chemical characteristics
Meat Science, Vol. 77, Núm. 3, pp. 331-338
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Capítulo II: Análisis físico-químico de las aguas mineromedicinales del Balneario de Puente Viesgo
Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Vol. 73, Núm. SPEC. ISS., pp. 223-241
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Changes in thiamin intake and blood levels in young, overweight/obese women following hypocaloric diets based on the increased relative consumption of cereals or vegetables
European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 61, Núm. 1, pp. 77-82
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Chemical composition and dietary fibre of yellow and green commercial soybeans (Glycine max)
Food Chemistry, Vol. 101, Núm. 3, pp. 1216-1222