Publicaciones (40) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2005

  1. A note on ENDOG: A computer program for analysing pedigree information

    Journal of Animal Breeding and Genetics, Vol. 122, Núm. 3, pp. 172-176

  2. Adaptation of Neospora caninum isolates to cell-culture changes: An argument in favor of its clonal population structure

    Journal of Parasitology, Vol. 91, Núm. 3, pp. 507-510

  3. Adaptation of Spirogyra insignis (Chlorophyta) to an extreme natural environment (sulphureous waters) through preselective mutations

    New Phytologist, Vol. 166, Núm. 2, pp. 655-661

  4. Alimentación y calidad sensorial en cerdos destinados a la obtención de productos cárnicos de calidad diferenciada

    Avances en nutrición y alimentación animal

  5. Architecture and evolution of dinoflagellate chromosomes: An enigmatic origin

    Cytogenetic and Genome Research, Vol. 109, Núm. 1-3, pp. 268-275

  6. Campus virtual en apoyo a la asignatura de nutrición y alimentación de perros y gatos, genérica de libre elección

    Cómo integrar investigación y docencia en el CV-UCM

  7. Combining inter- and intrapopulation information with the Weitzman approach to diversity conservation

    Journal of Heredity, Vol. 96, Núm. 6, pp. 704-712

  8. Comentarios de trabajos científicos

    Avances en tecnología porcina, Vol. 2, Núm. 6, pp. 61-64

  9. Comentarios de trabajos científicos

    Avances en tecnología porcina, Vol. 2, Núm. 4, pp. 96-98

  10. Detection and quantitation of a bioactive compound in Vicia narbonensis L. seeds by capillary electrophoresis-mass spectrometry: A comparative study with UV detection

    Electrophoresis, Vol. 26, Núm. 12, pp. 2351-2359

  11. Differential gene expression in tilapia Oreochromis niloticus (L., 1758) under feeding stress

    Boletin - Instituto Espanol de Oceanografia

  12. Effect of dietary fish oil substitution with linseed oil on the performance, tissue fatty acid profile, metabolism, and oxidative stability of Atlantic salmon

    Journal of Animal Science, Vol. 83, Núm. 12, pp. 2853-2862

  13. Effect of dietary supplementation of vitamin e on characteristics of lamb meat packed under modified atmosphere

    Meat Science, Vol. 70, Núm. 4, pp. 639-646

  14. Effect of dietary vitamin E and partial replacement of poly- with monounsaturated fat on fatty acid patterns of backfat and intramuscular fat in heavy pigs (Iberian x Duroc)

    Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Vol. 89, Núm. 1-2, pp. 20-28

  15. Effect of feeding level during the period previous to free range fattening on growth and carcass characteristics

    Spanish journal of agricultural research, Núm. 4, pp. 387-395

  16. Effects of feeding in free-range conditions or in confinement with different dietary MUFA/PUFA ratios and α-tocopheryl acetate, on antioxidants accumulation and oxidative stability in iberian pigs

    Meat Science, Vol. 69, Núm. 1, pp. 151-163

  17. El ácido linoleico conjugado (CLA) en l alimentación del cerdo (II)

    Avances en tecnología porcina, Vol. 2, Núm. 3, pp. 4-24

  18. El ácido linoleico conjugado (CLA) en la alimentación del cerdo (I)

    Avances en tecnología porcina, Vol. 2, Núm. 2, pp. 4-21

  19. Estudio de la relación entre miembros y aplomos y los caracteres productivos en vacuno lechero

    ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Núm. 2, pp. 101-116

  20. Fatty acid composition and carcass characteristics of growing lambs fed diets containing palm oil supplements

    Meat Science, Vol. 69, Núm. 4, pp. 757-764