Publicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad Politécnica de Madrid (10)

2017

  1. A MULTIDISCIPLINARY STRATEGY FOR CONTINUOUS FORMATIVE SELF-EVALUATION IN ENGLISH USING ON-LINE TOOLS

    INTED2017: 11TH INTERNATIONAL TECHNOLOGY, EDUCATION AND DEVELOPMENT CONFERENCE

2015

  1. Developing a reduced consumer-led lexicon to measure emotional response to beer

    Food Quality and Preference, Vol. 45, pp. 100-112

2014

  1. Desarrollo de films plásticos de embalaje recubiertos con TiO2 para la degradación de Compuestos Orgánicos Volátiles

    VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas

2013

  1. Lycopene: A review of chemical and biological activity related to beneficial health effects

    Studies in Natural Products Chemistry (Elsevier B.V.), pp. 383-426

  2. Regional Embeddedness Segments Across Fifteen Countries

    Journal of Culinary Science and Technology, Vol. 11, Núm. 4, pp. 322-335

  3. Testing a Spanish-version of the Food Neophobia Scale

    Food Quality and Preference, Vol. 28, Núm. 1, pp. 222-225