Publicaciones en las que colabora con Fulgencio D. Saura Calixto (9)

2001

  1. Metodología para el análisis de fibra y carbohidratos.

    Fibra Dietética en Iberoamérica: Tecnología y Salud. Obtención, caracterización, efecto Fisiológico y aplicación en alimentos. (Livraria Varela.), pp. 17-27

2000

  1. In vitro determination of the indigestible fraction in foods: An alternative to dietary fiber analysis

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 8, pp. 3342-3347

  2. In vitro fermentation of different types of α-amylase resistant corn starches

    European Food Research and Technology, Vol. 211, Núm. 5, pp. 316-321

1998

  1. Resistant starch and potential glycaemic index of raw and cooked legumes (lentils, chickpeas and beans)

    Zeitschrift fur Lebensmittel -Untersuchung und -Forschung, Vol. 206, Núm. 4, pp. 284-287

1997

  1. A starch hydrolysis procedure to estimate glycemic index

    Nutrition Research, Vol. 17, Núm. 3, pp. 427-437

  2. Nutritional and physiological properties of grape pomace as a potential food ingredient

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 48, Núm. 3, pp. 328-332