Ana Céspedes Montoya-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (21)

2000

  1. Differentiation of smoked Salmo salar, Oncorhynchus mykiss and Brama raii using the nuclear marker 5S rDNA

    International Journal of Food Science and Technology, Vol. 35, Núm. 4, pp. 401-406

  2. Genetic differentiation between sole (Solea solea) and Greenland halibut (Reinhardtius hippoglossoides) by PCR-RFLP analysis of a 12S rRNA gene fragment

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 80, Núm. 1, pp. 29-32

  3. Identificación de salmón, trucha y palometa ahumados: técnicas analíticas de interés

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 19, Núm. 5, pp. 123-136

  4. Identification of Nile perch (Lates niloticus), grouper (Epinephelus guaza), and wreck fish (Polyprion americanus) by polymerase chain reaction-restriction fragment length polymorphism of a 12S rRNA gene fragment

    Journal of Food Protection, Vol. 63, Núm. 9, pp. 1248-1252

  5. Identification of smoked Atlantic salmon (Salmo salar) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) using PCR-restriction fragment length polymorphism of the p53 gene

    Journal of AOAC International, Vol. 83, Núm. 2, pp. 341-346

  6. Identification of the clam species Ruditapes decussatus (grooved carpet shell), Venerupis pullastra (pullet carpet shell), and Ruditapes philippinarum (Japanese carpet shell) by PCR-RFLP

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 48, Núm. 8, pp. 3336-3341

  7. Técnicas genéticas aplicadas a la determinación de la autenticidad de los alimentos

    ACTA/CL: revista de la Asociación de Científicos y Tecnólogos de Alimentos de Castilla y León, Núm. 9, pp. 6-12

1999

  1. Application of polymerase chain reaction-single strand conformational polymorphism (PCR-SSCP) to identification of flatfish species

    Journal of AOAC International, Vol. 82, Núm. 4, pp. 903-907

  2. Genetic discrimination among Solea solea and Microchirus azevia by RFLP analysis of PCR amplified mitochondrial DMA fragments

    Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 50, Núm. 3, pp. 67-70

  3. Identificación de especies de pescado. I. Técnicas basadas en el análisis de proteínas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 306, pp. 55-66

  4. Identificación de especies de pescado. II. Técnicas genéticas

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 306, pp. 67-82

  5. Identification of sole (Solea solea) and Greenland halibut (Reinhardtius hippoglossoides) by PCR amplification of the 5S rDNA gene

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 47, Núm. 3, pp. 1046-1050

  6. Indirect enzyme-linked immunosorbent assay for the identification of sole (Solea solea), European plaice (Pleuronectes platessa), Flounder (Platichthys flesus), and Greenland halibut (Reinhardtius hippoglossoides)

    Journal of Food Protection, Vol. 62, Núm. 10, pp. 1178-1182

  7. PCR-RFLP for the identification of eggs of Atlantic salmon (Salmo salar) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

    Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 50, Núm. 4-5, pp. 73-78

  8. PCR-RFLP of the mitochondrial cytochrome oxidase gene: A simple method for discrimination between Atlantic salmon (Salmo salar) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 79, Núm. 12, pp. 1654-1658

  9. Salmon and trout analysis by PCR-RFLP for identity authentication

    Journal of Food Science, Vol. 64, Núm. 3, pp. 410-413