María Carmen García González-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (13)

1999

  1. Dietary α-tocopheryl acetate supplementation modifies volatile aldehyde and sensory properties of dry-cured hams

    Irish Journal of Agricultural and Food Research, Vol. 38, Núm. 1, pp. 137-142

1992

  1. Further Signs of Postnatal Sexual Differentiation in Pigs

    Experimental and Clinical Endocrinology and Diabetes, Vol. 99, Núm. 3, pp. 119-122

  2. Hydrolysis and Maillard Reactions During Ripening of Iberian Ham

    Journal of Food Science, Vol. 57, Núm. 4, pp. 813-815

  3. Lipid oxidative changes in the processing of Iberian pig hams

    Food Chemistry, Vol. 45, Núm. 2, pp. 105-110

1991

  1. Volatile components of dry cured Iberian ham

    Food Chemistry, Vol. 41, Núm. 1, pp. 23-32

1989

  1. Effects of neonatal androgenization on growth and carcass composition in female mice

    Journal of Endocrinology, Vol. 120, Núm. 2, pp. 281-285

1986

  1. Influencia del sexo sobre la calidad de la carne en cerdos LWxLD. I. Aspectos relacionados con el componente graso

    Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 32, Núm. 32, pp. 29-37

1985

  1. Aceptores para los complejos 3H-Testosterona-Receptor en la cromatina de hipotálamo de ratón hembra de 7 días de edad

    Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 31, Núm. 31, pp. 255-262

1984

  1. Localización intracelular de la alfafetoproteína en el diencéfalo de ratón neonato

    Anales de la Facultad de Veterinaria de León, Año 30, Núm. 30, pp. 217-224