ANA ISABEL
REY MUÑOZ
Profesora titular de universidad
BEATRIZ
ISABEL REDONDO
Profesora titular de universidad
Publicaciones en las que colabora con BEATRIZ ISABEL REDONDO (24)
2022
-
SNP discovery and association study for growth, fatness and meat quality traits in Iberian crossbred pigs
Scientific Reports, Vol. 12, Núm. 1
2020
-
Impact of genotype, body weight and sex on the prenatal muscle transcriptome of Iberian pigs
PLoS ONE, Vol. 15, Núm. 1
2017
-
Efecto del genotipo y el peso fetal sobre el transcriptoma muscular del cerdo Ibérico
XVII Jornadas sobre Producción Animal: 30 y 31 de mayo de 2017, Zaragoza
-
Ontogeny of sex-related differences in foetal developmental features, lipid availability and fatty acid composition
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 18, Núm. 6
2016
2015
-
Comparación del transcriptoma muscular de cerdos ibéricos puros y cruzados con duroc al nacimiento
XVI Jornadas sobre Producción Animal: 19 y 20 de mayo de 2015, Zaragoza
-
Comparative analysis of muscle transcriptome between pig genotypes identifies genes and regulatory mechanisms associated to growth, Fatness and metabolism
PLoS ONE, Vol. 10, Núm. 12
-
Dietary vitamin A restriction affects adipocyte differentiation and fatty acid composition of intramuscular fat in Iberian pigs
Meat Science, Vol. 108, pp. 9-16
-
Effects of dietary vitamin A supplementation or restriction and its timing on retinol and α-tocopherol accumulation and gene expression in heavy pigs
Animal Feed Science and Technology, Vol. 202, pp. 62-74
-
Long term vitamin A restriction improves meat quality parameters and modifies gene expression in Iberian pigs
Journal of Animal Science, Vol. 93, Núm. 6, pp. 2730-2744
2014
-
Longissimus dorsi transcriptome analysis of purebred and crossbred Iberian pigs differing in muscle characteristics
BMC Genomics, Vol. 15, Núm. 1
2013
-
Efecto de la restricción de vitamina a sobre el metabolismo de ácidos grasos en músculo y grasa de cerdos ibéricos
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
-
La concentración de vitamina A en el pienso modifica la expresión de genes relacionados con la regulación metabólica y diferenciación celular en porcino
XV Jornadas sobre Producción Animal: 14 y 15 de mayo de 2013, Zaragoza
2005
-
Effect of dietary vitamin E and partial replacement of poly- with monounsaturated fat on fatty acid patterns of backfat and intramuscular fat in heavy pigs (Iberian x Duroc)
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, Vol. 89, Núm. 1-2, pp. 20-28
-
Improvement of Dry-cured Iberian Ham Quality Characteristics Trought Modifications of Dietary Fat Composition and Supplementation with Vitamin E
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 11, Núm. 5, pp. 327-336
2004
-
Performance, fatty acids digestibility, carcass and muscle composition of pigs fed diets enriched with vitamin E and differing in their MUFA/PUFA ratio
Journal of Animal and Feed Sciences, Vol. 13, Núm. 3, pp. 429-443
2000
-
Efecto de la alimentación sobre la consistencia de la grasa en el cerdo.
Nuestra cabaña, Núm. 296, pp. 46-53
1999
-
Efecto de la nutrición y del manejo sobre la calidad de la grasa en el cerdo
Avances en nutrición y alimentación animal
-
Efecto del nivel de incorporación de ácido linoleico en la ración sobre el contenido en ácidos grasos N-3 y N-6 en las membranas celulares del conejo
Acta Veterinaria, Vol. 10, Núm. 10, pp. 89-94
-
Influence of dietary α-tocopheryl acetate supplementation of pigs on oxidative deterioration and weight loss in sliced dry-cured ham
Meat Science, Vol. 51, Núm. 3, pp. 227-232