JUAN LUIS
ARQUÉS OROBÓN
Profesor asociado
Publicaciones (89) Publicaciones de JUAN LUIS ARQUÉS OROBÓN
2024
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Enterocins Produced by Enterococci Isolated from Breast-Fed Infants: Antilisterial Potential
Children, Vol. 11, Núm. 2
2023
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Effect of fermented soy beverage in aged female mice model
Food research international (Ottawa, Ont.), Vol. 169, pp. 112745
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Fermented soy beverages as vehicle of probiotic lactobacilli strains and source of bioactive isoflavones: A potential double functional effect
Heliyon, Vol. 9, Núm. 4
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Staphylococcus aureus in the Processing Environment of Cured Meat Products
Foods, Vol. 12, Núm. 11
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Study of the Association between Genotypic Potential and Linoleic Acid Tolerance with Microbial Production of Conjugated Linoleic Acid
ACS Food Science and Technology, Vol. 3, Núm. 12, pp. 2199-2207
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Study of the biosynthesis and functionality of polyphosphate in Bifidobacterium longum KABP042
Scientific Reports, Vol. 13, Núm. 1
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Tecnología, calidad, seguridad y funcionalidad de alimentos
SEM@foro, Núm. 75, pp. 63-66
2022
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Caracterización de "Staphylococcus aureus" procedentes de industrias elaboradoras de embutidos y jamón curado
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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Complete genome sequences of Lacticaseibacillus paracasei INIA P272 (CECT 8315) and Lacticaseibacillus rhamnosus INIA P344 (CECT 8316) isolated from breast-fed infants reveal probiotic determinants
Gene, Vol. 840
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Desarrollo de nuevos biocidas naturales de origen microbiano con eficacia frente a "Listeria monocytogenes"
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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Efecto de la conservación y tratamiento térmico sobre los niveles de flavonoides bioactivos producidos en bebidas de soja fermentada: Se ensayan como cultivos iniciadores dos cepas caracterizadas por producir buenos niveles de isoflavonas bioactivas y otros flavonoides
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 536, pp. 98-104
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Efectos de una bebida de soja fermentada por "Bifidobacterium pseudocatenulatum" INIA P815 en la fertilidad y perfil lipídico en un modelo murino depre-menopausia
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
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Effect of storage and heat treatment on the levels of bioactive flavonoids produced in fermented soy beverages
LWT, Vol. 154
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Promoters for the expression of food-grade selectable markers in lactic acid bacteria and bifidobacteria
Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 106, Núm. 23, pp. 7845-7856
2021
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Architecture insight of bifidobacterial α-l-fucosidases
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 22, Núm. 16
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Catabolite responsive elements as a strategy for the control of heterologous gene expression in lactobacilli
Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 105, Núm. 1, pp. 225-233
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Development of multi-strain probiotic cheese: Nisin production in food and gut
LWT, Vol. 148
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Evoglow-Pp1 and mCherry proteins: a dual fluorescent labeling system for lactic acid bacteria
Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 105, Núm. 19, pp. 7367-7378
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Genome Sequence of Bifidobacterium breve INIA P734 (CECT 8178), a Strain Isolated from Human Breast Milk
Microbiology Resource Announcements, Vol. 10, Núm. 1
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Genome sequence of the reuterin-producing strain limosilactobacillus reuteri INIA P572
Microbiology Resource Announcements, Vol. 10, Núm. 49