MARÍA MICAELA
ÁLVAREZ RUBIO
Profesora ayudante doctora
María del Mar
Rodríguez Jovita
Publicaciones en las que colabora con María del Mar Rodríguez Jovita (7)
2023
-
Biocontrol of Pathogen Microorganisms in Ripened Foods of Animal Origin
Microorganisms, Vol. 11, Núm. 6
-
Proteomics as a New-Generation Tool for Studying Moulds Related to Food Safety and Quality
International Journal of Molecular Sciences, Vol. 24, Núm. 5
2022
-
Biocontrol of ochratoxigenic Penicillium nordicum in dry-cured fermented sausages by Debaryomyces hansenii and Staphylococcus xylosus
International Journal of Food Microbiology, Vol. 375
-
Efecto de agentes de biocontrol sobre la calidad de los embutidos curado-madurados
Microbiología de los alimentos bajo el concepto de One Health: libro de comunicaciones
2021
-
Competitiveness of three biocontrol candidates against ochratoxigenic Penicillium nordicum under dry-cured meat environmental and nutritional conditions
Fungal Biology, Vol. 125, Núm. 2, pp. 134-142
2020
-
Enterococcus faecium: a promising protective culture to control growth of ochratoxigenic moulds and mycotoxin production in dry-fermented sausages
Mycotoxin Research, Vol. 36, Núm. 2, pp. 137-145
2017
-
Influencia de las condiciones ecológicas sobre el crecimiento y producción de aflatoxinas de Aspergillus en sistemas modelos cárnicos
Eurocarne: La revista internacional del sector cárnico, Núm. 256, pp. 87-94