LUIS
GARCÍA DIZ
Investigador fins a 2022
Publicacions (35) Publicacions de LUIS GARCÍA DIZ
2020
2018
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Regularly consuming a green/roasted coffee blend reduces the risk of metabolic syndrome
European Journal of Nutrition, Vol. 57, Núm. 1, pp. 269-278
2016
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Haem biosynthesis and antioxidant enzymes in circulating cells of acute intermittent porphyria patients
PLoS ONE, Vol. 11, Núm. 10
2015
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Effects of bioactive constituents in functional cocoa products on cardiovascular health in humans
Food Chemistry, Vol. 174, pp. 214-218
2014
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Regular consumption of a cocoa product improves the cardiometabolic profile in healthy and moderately hypercholesterolaemic adults
British Journal of Nutrition, Vol. 111, Núm. 1, pp. 122-134
2012
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Assessing nutritional status of acute intermittent porphyria patients
European Journal of Clinical Investigation, Vol. 42, Núm. 9, pp. 943-952
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Hypotensive, hypoglycaemic and antioxidant effects of consuming a cocoa product in moderately hypercholesterolemic humans
Food and Function, Vol. 3, Núm. 8, pp. 867-874
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Increasing the Applications of Crocus sativus Flowers as Natural Antioxidants
Journal of Food Science, Vol. 77, Núm. 11
2011
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Assessment of antimicrobial activity of coffee brewed in three different ways from different origins
European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 3, pp. 497-505
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Hábitos aliment arios y estado nutricional de ancianos que viven en una ciudad Española del mediterráneo
Nutricion Hospitalaria, Vol. 26, Núm. 5, pp. 1175-1182
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Implicación activa del alumnado en el desarrollo de herramientas para Dietética Aplicada
VIII Foro sobre Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de capítulos
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Weight does matter
Medicina Clinica, Vol. 137, Núm. 6, pp. 259-261
2010
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Intercambio de experiencias didácticas universitarias
La formación del Profesorado de la Universidad Alfonso X el Sabio ante el reto de Bolonia (Madrid: Fundación de la Universidad Alfonso X el Sabio, 2010), pp. 236
2009
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Antioxidant activity of minimally processed (in modified atmospheres), dehydrated and ready-to-eat vegetables
Food and Chemical Toxicology, Vol. 47, Núm. 8, pp. 2103-2110
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Bioavailability of phenolic antioxidants associated with dietary fiber: Plasma antioxidant capacity after acute and long-term intake in humans
Plant Foods for Human Nutrition, Vol. 64, Núm. 2, pp. 102-107
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Influence of cooking methods on antioxidant activity of vegetables
Journal of Food Science, Vol. 74, Núm. 3
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Informática nutricional
Tratado de nutrición y alimentación (Ergon), pp. 1939-1951
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Innovación docente en los Seminarios de la asignatura de Nutrición en la Diplomatura de Nutrición y Dietética
II Jornadas ID+TIC 2008: actas. [Recurso electrónico]
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Innovación docente en los seminarios de la asignatura de Nutrición en la Diplomatura de Nutrición y Dietética
II Jornadas ID+TIC 2008: actas. [Recurso electrónico]
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Valoración del estado nutricional: V. Evaluación bioquímica del estado nutricional
Tratado de nutrición y alimentación (Ergon), pp. 1033-1045