CARMEN
HERRANZ SORRIBES
Profesora titular de universidad
JUAN MIGUEL
RODRÍGUEZ GÓMEZ
Catedrático de universidad
Publicacions en què col·labora amb JUAN MIGUEL RODRÍGUEZ GÓMEZ (9)
2022
-
Female reproduction and the microbiota in mammals: Where are we?
Theriogenology, Vol. 194, pp. 144-153
2001
-
Enterococcus faecium P21: A strain occurring naturally in dry-fermented sausages producing the class II bacteriocins enterocin A and enterocin B
Food Microbiology, Vol. 18, Núm. 2, pp. 115-131
-
Optimization of enterocin P production by batch fermentation of Enterococcus faecium P13 at constant pH
Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 56, Núm. 3-4, pp. 378-383
2000
-
Las bacteriocinas de las bacterias lácticas. 1. Definición, clasificación, caracterización y métodos de detección
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 314, pp. 59-66
-
Las bacteriocinas de las bacterias lácticas. 2. Modo de acción, biosíntesis, aplicaciones y tendencias futuras
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 314, pp. 67-74
-
Use of genetic and immunological probes for pediocin PA-1 gene detection and quantification of bacteriocin production in Pediococcus acidilactici strains of meat origin
Food and Agricultural Immunology, Vol. 12, Núm. 4, pp. 299-310
1999
-
Antibodies to a synthetic 1-9-N-terminal amino acid fragment of mature pediocin PA-1: Sensitivity and specificity for pediocin PA-1 and cross-reactivity against Class IIa bacteriocins
Microbiology, Vol. 145, Núm. 10, pp. 2777-2787
-
Biochemical and genetic evidence of enterocin P production by two Enterococcus faecium-like strains isolated from fermented sausages
Current Microbiology, Vol. 39, Núm. 5, pp. 282-290
1998
-
Generation of polyclonal antibodies of predetermined specificity against pediocin PA-1
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 64, Núm. 11, pp. 4536-4545