ANA ISABEL
REY MUÑOZ
Profesora titular de universidad
Argimiro
Daza Andrada
Publicaciones en las que colabora con Argimiro Daza Andrada (45)
2021
-
Cambios en el perfil lipídico de la grasa subcutánea segúnel tipo de pienso en cerdos ibéricos próximosa mantenimiento
ITEA, información técnica económica agraria: revista de la Asociación Interprofesional para el Desarrollo Agrario ( AIDA ), Vol. 117, Núm. 3, pp. 247-261
2019
-
A comparison of female and castrate pigs slaughtered at weights above and below 120 kg on carcass traits, intramuscular fat and fatty acid composition of carcasses intended for dry-cured ham and shoulder production
Animal Production Science, Vol. 59, Núm. 10, pp. 1923-1930
-
Fat accumulation, fatty acids and melting point changes in broiler chick abdominal fat as affected by time of dietary fat feeding and slaughter age
British Poultry Science, Vol. 60, Núm. 3, pp. 219-228
2018
-
Crecimiento en montanera y características de la canal de cerdos ibéricos retinto del Andévalo
Archivos de zootecnia, Vol. 67, Núm. 258, pp. 178-184
2017
-
Fatty acid composition of different adipose tissues in heavy pigs
Italian Journal of Food Science, Vol. 29, Núm. 4, pp. 657-666
2015
-
Dietary vitamin A restriction affects adipocyte differentiation and fatty acid composition of intramuscular fat in Iberian pigs
Meat Science, Vol. 108, pp. 9-16
-
Effects of dietary vitamin A supplementation or restriction and its timing on retinol and α-tocopherol accumulation and gene expression in heavy pigs
Animal Feed Science and Technology, Vol. 202, pp. 62-74
-
Long term vitamin A restriction improves meat quality parameters and modifies gene expression in Iberian pigs
Journal of Animal Science, Vol. 93, Núm. 6, pp. 2730-2744
2014
-
Effect of gender on growth performance, carcass characteristics and meat and fat quality of calves of Avileña-Negra Ibérica breed fattened under free-range conditions
Spanish journal of agricultural research, Vol. 12, Núm. 3, pp. 683-693
-
Influence of feeding system on growth performance, carcass characteristics and meat and fat quality of Avileña-Negra Ibérica calves� breed
Spanish journal of agricultural research, Vol. 12, Núm. 2, pp. 409-418
2012
-
Effect of gender on growth performance, carcass traits and meat quality of calves of Avileña-Negra Ibérica breed
Spanish journal of agricultural research, Vol. 10, Núm. 1, pp. 108-115
2011
-
Composición en ácidos grasos y tocoferoles de la bellota de encina en el CIA “Dehesón del Encinar”, Toledo
Pastos, paisajes culturales entre tradición y nuevos paradigmas del siglo XXI
-
Composición en ácidos grasos y tocoferoles del pasto herbáceo de otoño en una dehesa toledana
Pastos, paisajes culturales entre tradición y nuevos paradigmas del siglo XXI
-
Efecto del sexo y del sistema de alimentación sobre las características de la canal y calidad de la grasa de terneros de raza avileña-negra ibérica
Pastos, paisajes culturales entre tradición y nuevos paradigmas del siglo XXI
-
Low levels of dietary vitamin A increase intramuscular fat content and polyunsaturated fatty acid proportion in liver from lean pigs
Livestock Science, Vol. 137, Núm. 1-3, pp. 31-36
2010
-
Accumulation and evolution of tocopherols in dry-cured hams from Iberian pigs as affected by their feeding and rearing system
Food Chemistry, Vol. 123, Núm. 4, pp. 1170-1175
-
Bestimmung des fettsäuremusters, des oxidationsgrades und der rheologischen eigenschaften im fett und brustmuskel von broilern in abhängigkeit von der dauer der fütterung einer mit linolsäure angereicherten ration
Archiv fur Geflugelkunde, Vol. 74, Núm. 2, pp. 133-140
-
Effect of diet saturation on growth performance, carcass characteristics and fat quality of heavy pigs
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 16, Núm. 4, pp. 321-328
2009
-
Análisis de algunos aspectos relacionados con la calidad de la canal de terneros de raza avileña-negra ibérica
XXXIX Jornadas de Estudio. XIII Jornadas sobre producción animal: Zaragoza. 12 y 13 de Mayo de 2009
-
Dietary vitamin A concentration alters fatty acid composition in pigs
Meat Science, Vol. 81, Núm. 2, pp. 295-299