SUSANA
VELASCO VILLAR
Profesora titular de universidad
Publikationen (50) Publikationen von SUSANA VELASCO VILLAR
2024
-
Avances de los prebióticos en avicultura: una revisión
Portal Veterinaria: Avium, Vol. 9, pp. 11-15
2021
2017
-
Validation of an inductively coupled plasma-optical emission spectrometry method for the determination of major elements in farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Journal of Analytical Chemistry, Vol. 72, Núm. 9, pp. 966-971
2015
-
Efecto de la aplicación de residuos ganaderos en la calidad de camelina para su uso en alimentación animal
Tierras: Agricultura, Núm. 224, pp. 100-107
-
Nutrient content in the muscle and skin of fillets from farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Food Chemistry, Vol. 174, pp. 614-620
2014
-
Dietary inulin supplementation modifies significantly the liver transcriptomic profile of broiler chickens
PLoS ONE, Vol. 9, Núm. 6
-
La inulina y los fructooligosacáridos en la alimentación del ganado porcino: (1)
Avances en tecnología porcina, Vol. 11, Núm. 106, pp. 21-29
-
La inulina y los fructooligosacáridos en la alimentación del ganado porcino: (II)
Avances en tecnología porcina, Vol. 11, Núm. 107, pp. 20-28
2013
-
Effects of inulin and fructooligosaccharides on growth performance, body chemical composition and intestinal microbiota of farmed rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Aquaculture Nutrition, Vol. 19, Núm. 4, pp. 475-482
2012
-
Wheat- and barley-based diets with or without additives influence broiler chicken performance, nutrient digestibility and intestinal microflora
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 92, Núm. 1, pp. 184-190
2011
-
Los fructanos como alternativa a los APC en la alimentación de pollos de carne
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 426, pp. 108-115
-
Los prebióticos tipo inulina en alimentación aviar II: efectos sistémicos
Revista complutense de ciencias veterinarias, Vol. 5, Núm. 1, pp. 103-119
2010
-
Effect of inulin supplementation and dietary fat source on performance, blood serum metabolites, liver lipids, abdominal fat deposition, and tissue fatty acid composition in broiler chickens
Poultry Science, Vol. 89, Núm. 8, pp. 1651-1662
-
Effects of inulin and enzyme complex, individually or in combination, on growth performance, intestinal microflora, cecal fermentation characteristics, and jejunal histomorphology in broiler chickens fed a wheat- and barley-based diet
Poultry Science, Vol. 89, Núm. 2, pp. 276-286
-
Los prebióticos tipo inulina en alimentación aviar. I: características y efectos a nivel intestinal
Revista complutense de ciencias veterinarias, Vol. 4, Núm. 2, pp. 87-104
2008
-
Calidad sensorial e instrumental de la carne de terneros cebados con diferentes sistemas de alimentación ecológica
Tierras de Castilla y León: Ganadería, Núm. 146, pp. 64-67
-
Use of Rosemary Extract in Beef Steaks with Modified Atmosphere Package to Avoid Lipid and Colour Oxidation
PROCEEDINGS OF THE 2008 JOINT CENTRAL EUROPEAN CONGRESS, VOL 2
-
Use of rosemary extract in beef steaks with modified atmosphere package to avoid lipid and colour oxidation
Proceedings - 2008 Joint Central European Congress: 4th Central European Congress on Food, CEFood 2008 and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
2007
-
Live weight effect on the prediction of tissue composition in suckling lamb carcasses using the European Union scale
Small Ruminant Research, Vol. 67, Núm. 2-3, pp. 199-208
2006
-
Body composition in relation to slaughter weight and gender in suckling lambs
Small Ruminant Research, Vol. 64, Núm. 1-2, pp. 126-132