GASPAR
GONZÁLEZ GONZÁLEZ
Researcher to 2007
Publications (48) GASPAR GONZÁLEZ GONZÁLEZ publications
2005
-
Sesión necrológica en Homenaje al Excmo. Sr. D. Segundo Jiménez Gómez
Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 4, pp. 949-990
-
Una breve síntesis de la proyección profesional y académica de Guillermo Suárez
Libro jubilar: homenaje a Guillermo Suárez ([S.l. : s.n.], [2005] (León : Imprenta Rubín)), pp. 145-148
2003
-
Liebig: un hito en la Agronomía del siglo XIX
Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 4, pp. 21-42
2002
-
"José María Albareda: Motor del desarrollo agrario español del siglo XX"
Homenaje a D. José María Albareda: en el centenario de su nacimiento (Consejo Superior de Investigaciones Científicas, CSIC)
-
Sesión Extraordinaria conmemorativa del centenario del nacimiento del Excmo. Sr. D. José María Albareda Herrera
Anales de la Real Academia Nacional de Farmacia, Núm. 2, pp. 139-230
1993
-
El enfoque energético en la producción de la hierba
Pastos: Revista de la Sociedad Española para el Estudio de los Pastos, Vol. 23, Núm. 1, pp. 3-44
1992
-
Recobrimento de poliedros de "baculovirus anticarsia" com partículas coloidais
Pesticidas: Revista de ecotoxicologia e meio ambiente, Núm. 2, pp. 23-35
1990
-
Relationship among compositional data of fibrous by‐products as determined by two different extractions in the detergent system of analysis. Influence on the prediction of the digestibility
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 53, Núm. 1, pp. 15-22
1989
-
Variation of chemical composition data of agricultural and forest fibrous by‐products as determined by the two detergent systems of analysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 48, Núm. 2, pp. 141-153
1988
-
Digestibility in vivo of ensiled grapevines (branches and leaves): Influence of the system of analysis in the detergent fibre scheme on the prediction of digestibility
Animal Feed Science and Technology, Vol. 22, Núm. 1-2, pp. 173-177
-
Effects of Freezing and pH of Alfalfa Leaf Juice upon the Recovery of Chloroplastic Protein Concentrates
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 36, Núm. 1, pp. 139-143
-
Freezing of alfalfa leaf juice. Formation and solvent extraction of freezing curd
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 42, Núm. 2, pp. 173-182
-
Solvent extraction of alfalfa chloroplastic curds
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 43, Núm. 1, pp. 67-73
-
Yield and composition of protein concentrate, press cake, green juice and solubles concentrate from wet fractionation of Sophora japonica, L. foliage
Animal Feed Science and Technology, Vol. 20, Núm. 3, pp. 177-188
1983
-
Yield, composition and nutritive value of a leaf protein concentrate obtained by fractionating the shelled aerial part of Pisum sativum L.
Animal Feed Science and Technology, Vol. 8, Núm. 2, pp. 155-162
1982
-
Influencia del pH en el fraccionamiento de la planta desgranada de Pisum sativum, L.
Avances en alimentación y mejora animal., Vol. 23, Núm. 2, pp. 3-7
-
Sistemas agrarios
Acribia
1981
-
Identification and estimation of carotenoids in lyophilised meals of four Vicia species at five different stages of growth
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 32, Núm. 3, pp. 279-282
-
La composición química-bromatológica y valor nutritivo de la cascarilla de arroz. (Efectos de la molienda).
Avances en alimentación y mejora animal., Vol. 22, Núm. 12, pp. 3-7
-
La economía de la energía en la explotación ganadera
Veterinaria y Medio ambiente (Ministerio de Obras Públicas y Transportes), pp. 27-48