JUAN ANTONIO
ORDÓÑEZ PEREDA
Ikertzailea 2015-(e)ra arte
Miguel Ángel
Asensio Pérez
Miguel Ángel Asensio Pérez-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (11)
1991
-
Selected chemical and microbiological changes in refrigerated pork stored in carbon dioxide and oxygen enriched atmospheres
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 39, Núm. 4, pp. 668-672
1989
-
Phospholipids and their fatty acid composition in the muscle of trout fed on diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat
Revista Espanola de Fisiologia, Vol. 45, Núm. 2, pp. 187-193
-
Phospholipids and their fatty acid composition in the muscle of trout fed on diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat
Revista española de Fisiología, Vol. 45, Núm. 2, pp. 187-194
-
The D(‐)lactic acid and acetoin/diacetyl as potential indicators of the microbial quality of vacuum‐packed pork and meat products
Journal of Applied Bacteriology, Vol. 66, Núm. 3, pp. 185-190
1988
-
A method to assess the bacterial content of refrigerated meat
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 54, Núm. 6, pp. 1462-1465
-
Evolución de la flora microbiana y de diversas aminas en carne envadasa en atmósferas enriquecidas en dióxido de carbono y oxígeno durante su almacenamiento bajo refrigeración
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Evolución de ácidos grasos libres en embutidos preparados con diferentes cultivos iniciadores
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
-
Sistema modelo para el estudio de la maduración de los embutidos
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988
1987
-
Conservación de la carne de cerdo refrigerada en atmósferas controladas enriquecidas en dióxido de carbono y oxígeno
Revista de agroquímica y tecnología de alimentos, Vol. 27, Núm. 3, pp. 389-397
-
Effects of diets supplemented with olive oil bagasse or technical rendered fat on the apolar lipids and their fatty acid composition of trout (Salmo gairdneri) muscle
Aquaculture, Vol. 66, Núm. 2, pp. 149-162