BERNABÉ
SANZ PÉREZ
Ikertzailea 2007-(e)ra arte
MARÍA FERNANDA
FERNÁNDEZ ÁLVAREZ
Ikertzailea 2020-(e)ra arte
MARÍA FERNANDA FERNÁNDEZ ÁLVAREZ-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (7)
1994
-
Inhibition of Yersinia enterocolitica by Lactobacillus sake strains of meat origin
Meat Science, Vol. 37, Núm. 3, pp. 305-313
1993
-
Utilization of lactic bacteria in the control of pathogenic microorganisms in food
Microbiología (Madrid, Spain), Vol. 9 Spec No, pp. 37-48
1992
-
Sakacin M, a bacteriocin-like substance from Lactobacillus sake 148
International Journal of Food Microbiology, Vol. 16, Núm. 3, pp. 215-225
1991
-
Antibacterial activity of Lactobacillus sake isolated from dry fermented sausages
International Journal of Food Microbiology, Vol. 13, Núm. 1, pp. 1-10
1990
-
Transposon-generated Tn 10 insertion mutations at the aro genes of Escherichia coli K-12
Current Microbiology, Vol. 20, Núm. 1, pp. 13-18
1989
-
Operon fusions of Mu d1(Ap, lac) to the l-proline biosynthetic genes of escherichia coli K-12
Current Microbiology, Vol. 18, Núm. 2, pp. 113-117
1988
-
Inhibición del crecimiento de diversos microorganismos por bacterias lácticas aisladas de embutidos crudos madurados
VI Reunión Científica de Microbiología de los Alimentos: programas y resúmenes : Departamento de Higiene y Tecnología de los Alimentos, Facultad de Veterinaria. Universidad Complutense. Madrid, 28-29-30 septiembre 1988