Publicacions (33) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a

1995

  1. A pH-sensitive hydrogel based on poly(ethoxy triethylene glycol monomethacrylate)

    Polymer, Vol. 36, Núm. 17, pp. 3327-3333

  2. Almidón resistente, componente indigestible de la dieta

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 261, pp. 31-36

  3. CONTRIBUCION DE LA DEFICIENCIA EN FOLATOS A LA APARICION Y PROGRESO DE PATOLOGIAS CARDIOVASCULARES

    Revista Espanola de Geriatria y Gerontologia, Vol. 30, Núm. 2, pp. 99-103

  4. Claims and errors in food and nutrition advertisements broadcast by two Spanish television channels

    Journal of Human Nutrition and Dietetics, Vol. 8, Núm. 5, pp. 353-362

  5. Contaminants and nutrients in total diets in Spain

    European Journal of Clinical Nutrition, Vol. 49, Núm. 10, pp. 767-778

  6. Control sanitario de los alimentos de origen animal: (I) Perspectivas de futuro

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 10, pp. 49-53

  7. Decreased food efficiency ratio, growth retardation and changes in liver fatty acid composition in rats consuming thermally oxidized and polymerized sunflower oil used for frying

    Food and Chemical Toxicology, Vol. 33, Núm. 3

  8. Determination of nitrite levels in refrigerated and frozen spinach by ion chromatography

    Journal of Chromatography A, Vol. 706, Núm. 1-2, pp. 221-228

  9. Dietary assessment of a group of elderly Spanish people

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 46, Núm. 2, pp. 137-144

  10. Differences in production of several extracellular virulence factors in clinical and food Aeromonas spp. strains

    Journal of Applied Bacteriology, Vol. 78, Núm. 2, pp. 175-179

  11. Eating Behavior And Energy And Nutrient Intake In Overweight/Obese And Imormal-Weight Spanish Elderly

    Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 39, Núm. 6, pp. 371-378

  12. Effect of cooking on nitrate in dehydrated soups

    International Journal of Food Science & Technology, Vol. 30, Núm. 1, pp. 45-48

  13. Energy balance and caloric profile in the elderly obese or in those with overweight compared to those of normal weight

    Medicina clínica, Vol. 104, Núm. 14, pp. 526-529

  14. Evaluación de la calidad de zumos, néctares y concentrados de frutas

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 14, Núm. 5, pp. 113-116

  15. Extensión de la vida útil de la carne fresca I: envasado en atmósferas modificadas y utilización de bacterias lácticas y bacteriocinas

    Revista española de ciencia y tecnología de alimentos, Vol. 35, Núm. 1, pp. 1-18

  16. High-performance size-exclusion chromatographic studies on a high-oleic acid sunflower oil during potato frying

    Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 72, Núm. 12, pp. 1513-1517

  17. Hydrogels based on graft copolymerization of HEMA/BMA mixtures onto soluble gelatin: swelling behaviour

    Polymer, Vol. 36, Núm. 11, pp. 2311-2314

  18. Immunoreactivity of Goat’s Milk Casein Fractionated by Ion-Exchange Chromatography

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 43, Núm. 8, pp. 2025-2029

  19. Indirect ELISA for detection of cows’ milk in ewes’ and goats’ milks using a monoclonal antibody against bovine β-Casein

    Journal of Dairy Research, Vol. 62, Núm. 4, pp. 655-659

  20. Influencia del sistema de envasado en la composición de néctares de piña

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 261, pp. 65-68