Publicaciones (56) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

1996

  1. "Aeromonas" spp. móviles: (I) Características del género e incidencia en alimentos

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 7, pp. 105-110

  2. "Aeromonas" spp. móviles: (y II) Factores de virulencia

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 8, pp. 113-119

  3. Analysis of resistant starch: A method for foods and food products

    Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 4, pp. 445-449

  4. Aplicaciones de la nisina en la industria alimentaria

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 271, pp. 93-98

  5. Assays of the biological activities of two fatty acid derivatives formed in the edible mushrooms Cantharellus cibarius and C. tubaeformis as a response to injury

    Planta Medica, Vol. 62, Núm. 2, pp. 181-183

  6. Associations between obesity, breakfast-time food habits and intake of energy and nutrients in a group of elderly Madrid residents.

    Journal of the American College of Nutrition, Vol. 15, Núm. 1, pp. 65-72

  7. Attachment of Lactic Acid Bacteria to Beef-Muscle Surfaces

    Folia Microbiologica, Vol. 41, Núm. 4, pp. 333-338

  8. Biotoxinas marinas: intoxicaciones por el consumo de moluscos bivalvos.

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 2, Núm. 1, pp. 13-22

  9. Breakfast habits of different groups of Spanish schoolchildren

    Journal of Human Nutrition and Dietetics, Vol. 9, Núm. 1, pp. 33-41

  10. Complex Fiber: nuevo tipo de tabletas de fibra dietética

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 4, pp. 111-113

  11. Consumo de alimentos, energía y nutrientes en el desayuno de un colectivo de ancianos. Problemática más frecuente y diferencias en función del índice de masa corporal

    Archivos Latinoamericanos de Nutricion, Vol. 46, Núm. 4, pp. 275-281

  12. Control sanitario de los alimentos de origen animal: (y II) perspectiva de futuro

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 2, pp. 131-136

  13. Cutaneous myiasis in three obese cats

    Veterinary Quarterly, Vol. 18, Núm. 3, pp. 102-103

  14. Detección de microorganismos patógenos en el agua: Mediante la reacción en cadena de la polimerasa (PCR)

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 15, Núm. 4, pp. 89-92

  15. Detection of psychrotrophic bacteria on meat surfaces by an indirect ELISA using polyclonal antibodies against live cells of Pseudomonas fluorescens

    Archiv fur Lebensmittelhygiene, Vol. 47, Núm. 6, pp. 139-141

  16. Development of Monoclonal Antibodies to the Lantibiotic Nisin A

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 9, pp. 2936-2940

  17. Development of an enzyme-linked immunosorbent assay for the identification of smoked salmon (Salmo salar), trout (Oncorhynchus mykiss) and bream (Brama raii)

    Journal of Food Protection, Vol. 59, Núm. 5, pp. 521-524

  18. Development of monoclonal antibodies against caprine αS2-casein and their potential for detecting the substitution of ovine milk by caprine milk by an indirect ELISA

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 44, Núm. 7, pp. 1756-1761

  19. Dietary intake of a physically active elderly Spanish male group of high socioeconomic status

    International Journal of Food Sciences and Nutrition, Vol. 47, Núm. 4, pp. 307-313

  20. Differences in breakfast habits between institutionalized and independent elderly Spanish people

    International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 66, Núm. 4, pp. 363-370