Publicacions (69) Publicacions en què ha participat algun/a investigador/a

1998

  1. A preliminary study on platelet aggregation in postmenopausal women consuming extra-virgin olive oil and high-oleic acid sunflower oil

    JAOCS, Journal of the American Oil Chemists' Society, Vol. 75, Núm. 2, pp. 217-223

  2. Analytical study of the mineral fraction of mustard seed and mustard sauces

    Food Chemistry, Vol. 62, Núm. 2, pp. 157-160

  3. Antimutagenic Effect of Fruit and Vegetable Aqueous Extracts against N-Nitrosamines Evaluated by the Ames Test

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 12, pp. 5194-5200

  4. Ascorbic acid levels in maternal milk: Differences with respect to ascorbic acid status during the third trimester of pregnancy

    British Journal of Nutrition, Vol. 79, Núm. 5, pp. 431-437

  5. Avispas sociales

    Calidad de vida: revista del Área de Sanidad y Consumo, Núm. 25, pp. 12-14

  6. CONTRIBUCION ESPANOLA A LA CREACION DE UNA BASE DE DATOS ANALITICA EUROPEA DE ACIDOS GRASOS TRANS

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 13, Núm. 1, pp. 21-27

  7. Calcium levels in maternal milk: Relationships with calcium intake during the third trimester of pregnancy

    British Journal of Nutrition, Vol. 79, Núm. 6, pp. 501-507

  8. Comparative antimicrobial activity of enterocin L50, pediocin PA-1, nisin A and lactocin S against spoilage and foodborne pathogenic bacteria

    Food Microbiology, Vol. 15, Núm. 3, pp. 289-298

  9. Conservación de frutas: elaboración de confituras y mermeladas

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 5, pp. 51-56

  10. Consideraciones sobre el consumo de preparados comerciales de fibra alimentaria

    Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 289, pp. 35-40

  11. Control de plagas en la industria alimentaria (I)

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 7, pp. 99-103

  12. Control de plagas en la industria alimentaria (y II)

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 17, Núm. 8, pp. 123-127

  13. Corynebacterium camporealensis sp. nov., associated with subclinical mastitis in sheep

    International Journal of Systematic Bacteriology, Vol. 48, Núm. 2, pp. 463-468

  14. Detection of enterocin AS-48-producing dairy enterococci by dot-blot and colony hybridization

    Journal of Dairy Research, Vol. 65, Núm. 1, pp. 143-148

  15. Detection of specific bacteriocin-producing lactic acid bacteria by colony hybridization

    Journal of Applied Microbiology, Vol. 84, Núm. 6, pp. 1099-1103

  16. Determination of Mono-, Di-, and Oligosaccharides in Legumes by High-Performance Liquid Chromatography Using an Amino-Bonded Silica Column

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 9, pp. 3648-3652

  17. Dietary effects on growth, liver peroxides, and serum and lipoprotein lipids in rats fed a thermoxidised and polymerised sunflower oil

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 76, Núm. 3, pp. 364-372

  18. Differences in the breakfast habits of overweight/obese and normal weight schoolchildren

    International Journal for Vitamin and Nutrition Research, Vol. 68, Núm. 2, pp. 125-132

  19. Do neonates with high serum cholesterol levels have a different high density lipoprotein composition?

    European Journal of Pediatrics, Vol. 157, Núm. 1, pp. 66-70

  20. EL NUMERO DE COMIDAS DIARIAS COMO CONDICIONANTE DE LA INGESTA DE ALIMENTOS ENERGIA Y NUTRIENTES EN ANCIANOS. INFLUENCIA EN RELACION CON DIVERSOS FACTORES DE RIESGO CARDIOVASCULAR

    Nutricion Hospitalaria, Vol. 13, Núm. 4, pp. 186-192